Služby
Specialisté
Mgr. Martin Hányš - Psychologické poradenství a terapie
Domažlická 15, Praha 130 00Mgr. Martin Hányš - Psychologické poradenství a terapie
Dr. E. Beneše 1831/12, Šumperk 787 01
Názory o lékařích (5)
Cecílie
Na terapii jsem začala chodit kvůli vyhoření v práci, kdy jsem si myslela, že už to nikdy nemůže být dobré. Pan magistr mi hodně pomohl poznat mě samotnou, objevit, že záleží na tom, co chci já a mohu si podle toho stavět život. Kromě práce mi pomohl zpracovat traumata z dětství, vyřešit můj partnerský vztah a vztah s mými rodiči. Choval se velmi empaticky, pokládal mi vhodné otázky a přivedl mě k několika osobním přiznáním. Děkuji za 2,5 roku pravidelných sezení, během nichž se můj život úplně proměnil. Samozřejmě musí člověk udělat změny sám... Měli jsme sezení online, což mi plně vyhovovalo, jelikož jsem ve svém nabitém programu nemusela nikam jezdit.
Zuzana Vycpálková
Prostě špička:-). Už s ním spolupracuji podruhé a je skutečně profesionál.
Klára
Pan Hanýš je skvělý terapeut, který mi opravdu pomohl. Naše sezení jsou vždy příjemná a já jsem díky nim zaznamenala výrazné zlepšení. Díky jeho pomoci jsem dokázala zvládnout úzkosti a panické ataky, které mě dlouho trápily.
Jeho přístup je velmi ochotný a vstřícný, což mi pomohlo cítit se uvolněně a bezpečně během našich sezení.
Pan Hanýš je opravdový profesionál s velkým citem pro empatii a porozumění.
Děkuji za vše a terapii u něj vřele doporučuji všem, kteří hledají kvalitní a citlivou pomoc.
Veronika
Od první chvíle jsem se u terapeuta cítila bezpečně a přijímaná. Měla jsem prostor mluvit o čemkoliv, bez obav z hodnocení. Terapeut je empatický, profesionální a zároveň velmi lidský – naslouchá s respektem a pochopením.
Díky naší spolupráci jsem si uvědomila mnoho souvislostí, které mi dříve unikaly, a začala jsem podnikat konkrétní kroky ke změně. Sezení jsou pro mě nejen podpůrná, ale také velmi inspirující.
S vděčností doporučuji každému, kdo hledá citlivý a odborný terapeutický přístup.
Robert
K panu Hányšovi chodím již několik měsíců. Jsem z generace "Husákových dětí" a vůbec jsem si nedovedl představit chodit k terapeutovi. Již po první návštěvě jsem věděl, že jsem "na správné adrese". Pan Hányš je inteligentní člověk, který naslouchá a nad věcmi přemýšlí. Lze se sním bavit prakticky o čemkoliv. Určitě ho mohu doporučit. Sezení u něj opravdu mají smysl. Děkuji za dosavadní péči.