Husova 568/17, Kyjov 697 01
Mokiaaa
Pan doktor Urubek je velmi vzdělaný psychiatr,který se snaží svým pacientům pomoci.Pokud někoho odmítne ihned vyšetřit nebo ihned řešit jeho problém,jistě má k tomu své důvody.Lidé s problémy s alkoholem by měli první podstoupit léčbu,tím dokážou svou snahu že opravdu ze sebou chtějí něco udělat.Pak teprve následuje ambulantní léčba.Pan doktor se mi jeví v poslední době opravdu vyčerpaný,myslím že na něj doléhají starosti s léčbou svých pacientů.Je přeci jen člověk.Já se u pana doktora léčím již několik desítek let,vždy se mi snažil pomoci a i když někdy se mi zdálo že mě neposlouchá,vždy se k tématu co mě trápí vrátil a snažil se mi pomoci.Ale to nejdůležitější je na samotném pacientovi,musí chtít něco pro sebe udělat a ne jen čekat,že pan doktor udělá zázrak a vyléčí všechny nemoci.Přeji všem hodně duševních sil.
Jana
Volala sem panu doktorovi ohledne zdravotniho stavu me matky.Arogantne me odbyl s tim,ze nema cas-kdyby to rekl aspon slusne.Tak jsem mu rekla,ze se mamka aspon stavi pro leky,aby ji cekal a on na to,at pry dnes ani nechodi,ze nema cas...Takhle se lekar opravdu chovat nemuze.Jeho chovani bylo neslusne a arogantni,proto musim takto ohodnotit...
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Když jsem chtěla objednat manžela k tomuto doktorovi,tak se mě zeptal,co mu je,když jsem mu řekla,že má psychické problémy související se ztrátou zaměstnání,tak mi doktor řekl,že není úřad práce,ale ať zavolám až v pondělí...
V pondělí se mě znovu ptal,co má manžel za problém,když jsem mu řekla,že má manžel problém s alkoholem,tak mi doktor řekl,že ho léčit nebude,ať si najde jiného lékaře.Tomuhle říkám profesionální přístup.Pane doktore styďte se!!!• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
on je proste FANTASTICKEJ!XXXXXXX
Karel x• • •
Když jsem přišel k panu doktorovi a nebylo mi zrovna nejlépe, dokázal
dlouho pozorně poslouchat a hledat řešení. Odcházel jsem s mnohem
lepším pocitem a vírou v uzdravení. Při dalších návštěvách už se situace
jen zlepšovala, léky snižoval a na konzultaci už stačí méně času, díky
čemuž se může věnovat náročnějším případům.
Nejlepší lékař, co znám.• • •
Také jsem měla dojem,že mě pan doktor neposlouchá.Opak je ale pravdou.Při dalších návštěvách jsem zjistila,že je pozorný posluchač s lidským přístupem a odborně na výši.Mohu ho s klidným svědomím doporučit.
Pan doktor je vynikající lékař, opravdu lékař na svém místě. Získal moji důvěru a moc mi pomáhá a za to mu moc děkuji. Je spolehlivý a svědomitý. J.M.
pacientka Jarka
Pan doktor je super.
Aja
Pan doktor je odborník,ale jeví známky profesionální deformace.Občas mám pocit,že mě ani neposlouchá.Proto mám strach si s ním o něčem důležitým pro mě pohovořit.Hodně věcí se snaží nadlehčit a to mě hodně frustruje.Protože komu jinému se pak můžu svěřit?
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
N
Novotný
Pan doktor je odborník,věnuje se vždy perfaktně pacientovy,jsem spokojený.