Ordinace

Na Tržišti 727, Blatná 38801

Pana doktora jsme poprvé vyhledali když naše fenka potřebovala akutní pomoc, a přestože byla neděle odpoledne, pan doktor ochotně přijel do ordinace. Je to už hodně let zpátky, ale od té doby k němu chodíme i s naším dalším pejskem a kocourem, ačkoliv jsme z Prahy a poblíž máme chalupu. Pokud by naše zvířátko potřebovalo operaci a měla bych možnost volby, tak by to bylo určitě zde

• Ordinace  •

• spokojenost velmi dobry pristup a ochota a navic otevreno kazdy den z do vecera dekujeme panu doktorovi

• E

Pana doktora znàm již léta a mohu říct ,že je opravdu odborník.Má krásný vztah ke zvířatům ,říká věci po pravdě a zbytečně z lidí netahá peníze ...Chodíme k němu již s druhým pejskem ač bydlíme v Praze a do Blatné jezdime na chalupu.Minulý rok nám zachránil naše otrávená morčata.Pro nás je nejlepší.

Šindelářovi

• E

nemám bohužel dobrou zkušenost s tímto doktorem

• Velmi milý a citlivý pan doktor. Vždy nám pomohl. Vyzkoušela jsem doktorů více, vzhledem k tomu, že s pejskama cestuji a sem se zkrátka ráda vracím. Cena velmi příznivá, vždy Vám vše vysvětlí, rád poradí a co je nejdůležitější, pokud to jde pomůže. Má opravdu krásný vztah ke zvířatům a vždy, když hafík není zdraví, tak to prožívá. Děkujeme a všem doporučujeme. Jste jednička.