Metyšova 465, Jilemnice 514 01
2 názory
Marty
Nepříjemný doktor, který neměl zájem nic řešit. Pouze žádanka do ruky. Důvod návštěvy - alergická reakce na léky, kdy jsem musela kvůli tomu navštívit pohotovost. Nechtěl vůbec nic slyšel, o alergie se prý nejedná, může to být běžná kopřivka. Dva měsíce jsem čekala na termín, kdy mi bylo řečeno, že na tyto léky se nedělají testy. Absolutně bez vyšetření - závěr lékařské zprávy - okopírovaná rok stará zpráva, kde např. kůže vše v pořádku - ale již měsíc jsem navštěvovala kožní pro nedefinované "kopřivky". Na pojišťovnu vykázány indtradermální testy 20x. Žádné jsem neabsolvovala. Bohužel tímto způsobem by se asi zdravotní problém neměl řešit.
• Masarykova městská nemocnice v Jilemnici • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Ludmila
Nejhorší zkušenost s dětským lékařem, náladový, nepříjemný. Dceru kvůli dušnosti ani nevyšetřil, synovu alergickou reakci vyhodnotil jako zbytečnou kopřivku, se kterou se ani nebude zabývat. Otřesný přístup k pacientům, měl by vrátit diplom. Budu sepisovat stížnost!