Žižkova 738, Vysoké Mýto 56601
Karel
Jsem velice spokojen a rád si za ni dojedu 50 km. Léčí mě 25 let. Snaží se léčit šetrně a nic nenechá náhodě. Pomáhá mi velice, moc dekuji.
• Sam.ord.lék.spec. - urologie • Jiný •
Z
Z. Karumníková
Na paní doktorku nedám dopustit. Vyléčila mě během 2 měsíců z toho, co jinde léčili 2 roky. Její vyšetření je šetrné a má velice lidský přístup. Jiného lékaře bych již nevyhledávala.
marcela.zemanova
Hrozná doktorka, velice arogantní. Po odborné stránce jí posuzovat nemohu, moje matka měla problémy s únikem moči, pomohla nám, ale to chování. Nevím, jestli jsme měli zrovna smůla, že neměla svůj den, ale ke starým lidem by se mohla chovat k větší ohleduplností.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Já jsem se u MUDr. Hlavové léčila dlouhodobě, přestože si nechala udělat různé rozbory, napsala mi čtvery antibiotika, která obsahovala látku, na kterou jsem alergická. Hlavně, že chtěla vyplnit na papír podrobnosti o mém zdravotním stavu. Když jsem po třetích antibiotikách měla alergickou reakci a navštívila jsem ji, byla hodně nepříjemná. Řekla mi, že jsem pro ní neléčitelný pacient a ona tuto práci nemusí dělat, stačilo by ji 10 tis. měsíčně apod., a rozhodně to neřekla klidným hlasem. Po tomto incidentu jsem oslovila lékaře ve FN HK, kde mě převzali a léčí nyní. Martina
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Bohužel. nejsem spokojen jak lidsky tak odborně.