Roman Dziedzinskyj

Kardiolog, Pediatr Více

Havířov 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost

Mládežnická 1563/9, Havířov

Je to nejlepší doktor. Chodila jsem k němu jako malá holka, potom moje dcerky a nyní chodím za panem doktorem i svoji vnučku. Určitě bych neměnila. Vstřícnost, ochota, porozumění a hlavně lidskost. Lili.

• Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost

• A

Je to nejlepší dětský lékař,ale protože bydlíme v Orlové,jsem nucena maličkého dát ke zdejší p.doktorce,je mi to líto,ale bylo by to dojíždění dost náročné,kdyby onemocněl maličký,je to doktor s velkým D.

• Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost pediatrická konzultace

• Nejlepší doktor na světě. Chodila k němu má maminka poté já a teď i můj syn. Hodně lidí se mě ptalo proč jsem si nevybrala mladšího doktora. Odpověděla jsem že on je pro mé dítě opravdu to pravé a jak tak poslouchám od kamarádek řeči co a jak mají dělat protože jím to poradil doktor nestačím se divit a jsem velice ráda za to, že ještě ordinují a já mohu chodit právě k nim a vím že syn je vždy v dobrých rukou. Doporučuji opravdu každému kdo chce pro své dítě to nejlepší, tenhle doktor ne jen že léčí naše drobečky, ale on pomalu za ně i dýchá a sestřička nemluvě je to hotový anděl, svou práci neberou už ani jako práci, ale jak říkala sama sestřička Vy jste Náš život, Naše Všechno pro co žijeme :)

• F

Nikdy by jsme neměnili!!! Už jako dítě jsem nerada od pana doktora odcházela a od naší milované sestřičky Anetky taktéž. Dnes když se k nim vracím jako maminka dvou dětí, tak nemám pocit, že by jsme šli na návštěvu k lékaři, ale spíše jako bych se vracela k milovaným příbuzným :-) A nejen jejich přístup, ale také odbornost a profesionální přístup je úžasný. Pan doktor vychází ze svých letitých zkušeností, pokud to není nutné, tak křehký dětský organizmus zbytečně nepřetěžuje léky, ale vždy vytáhne nějaaké eso z rukávu :-) Celá rodina doufáme, že tu s námi budou ještě hodně dlouho :-) Monika

• A

byli jsme a jsme moc spokojení. pan doktro je ochotný a věříme mu. rozumný objednávací systém, umí to s dětmi

• V

je to skvělý pan doktor.... my ho máme moc rádi:-)

Jen co vlezete do čekárny,tak je to něco krásného.Sestřička je velice příjemná a dokáže perfektně utěšit jak malého pacienta,tak i rodiče.Je to vystupování,které se málokdy vidí.
    A pan doktor je excelentní,byli jsme u něho jako u zastupujícího lékaře a maličkého mi prohlédl od hlavy až k patě.
    Vřele pana doktora doporučuji.

nelze se nepřidat k superlativům....pan doktor je úžasný člověk na svém místě. Příjenmé vystupování, odborný přístup k pacientům, ochota vždy pomoci i nad rámec běžného vyšetření. Chodí k němu všechny moje děti /3/. Jsme spokojeni. Sestřička úžasná žena. Vstřícné vystupování je semozřejmostí. Pan doktor se setřičkou jsou dvě sluníčka....a to je zapotřebí, když je někde uovejjjjj !!!!!!! Děkujem!!!

• je super

• Perfektní doktor, který je v naší rodině již známý.. Je znalý, sestřička stejně tak. Vládne u nich domácké prostředí a příjemná atmosféra. Sestřička umí píchnout injekci tak, že ji ani necítíte. Jsou přístupní dohodám, nepochybuji, že kdyby šlo o něco vážného,zůstanou i přesčas, aby pomohli. Jednoznačně doporučuji, léta praxe v oboru se nedají zapřít a vaše dítě bude v dobrých rukou.