MUDr. Radomír Sedláček

Revmatolog Více

Svitavy 1 adresa

Sam. ord. lékaře spec. - revmatologie

náměstí Míru 63, Svitavy 56802

Není to jen klasický revmatolog, pan doktor má velké srdce a dokáže se vcítit do problémů a bolesti pacienta, je všimavý. Vše vysvětlí a věnuje se pacientovi s maximálním přístupem pomocí. Za mně zatím nejlepší a nejochotnější přístup k pacientovi se kterým jsem se doposud setkala. Jsem moc ráda, že můžu k takovému lékaři patřit. Rovněž sestřička velice příjemná a ochotná. Pana doktora Sedláčka doporučuji každému.

• Sam. ord. lékaře spec. - revmatologie Jiný  •

je to velice lidský lékař i jeho paní je milá,ale pokud by mi došli léky,nebo se potřebuji v mezidobí mezi objednáním...což bívá cca 3-5měsíců, na změně léčby domluvit s doktorem,tak nemám šanci a ani se k lékaři nedovolám...a můj praktik mi tyto léky nemůže napsat....a včil mudruj.Navíc se stále není možné objednávat onlain ........................

• Sam. ord. lékaře spec. - revmatologie došli mi léky  •

• s panem doktorem i jeho paní jsem velice spokojen , vstřícný , vše člověku vysvětlí, Dovoluji si tvrdit že pan doktor neléčí jen léky , ale i slovem a že těch vlídných slov má k člověku vždy dost , což je u málokterého lékaře

• Sam. ord. lékaře spec. - revmatologie  •

• K panu doktorovi chodim již dva roky, velmi simpatický vlídný, vše mi vždycky pěkně vysvětlí a hlavně není mu lhostejný můj zdravotní stav a snaží se maximálně pomoci.A sestřička jeho manželka je taky moc milá a hodná paní oba jsou na správném místě.Maximální spokojenost!

• T

Velmi sympatická paní doktorka s příjemnou sestřičkou. O všem pacienta informují. Strach a obavy můžete nechat za dveřmi :)

• Jsem hodně spokojen-doporučuji každému. Pan doktor i sestra jsou vstřícní. Chodím tam už hodně roků a nemůžu si stěžovat.

Nemůžu si pana doktora vynachválit!! Dokázal mi pomoci od bolesti... sice jsem nejdřív navštěvovala revmatologa v Praze ale to byla katastrofa ale pan Sedláček do je úplně jiná liga...!! Můžu jen doporučit

• I

Konstruktivní přístup ke každému pacientovi,vždy ochotný a vstřícný.To samé platí i o jeho paní,která mu dělá sestřičku.Navštěvuji jejich ordinaci již několik let a jsem velmi spokojený.
    Jsou to ,,lidé"na svém místě.

• H

Není to jen doktor...dokáže se vcítit do bolesti i člověka.

• E

Velmi taktní a lidský včetně jeho paní která je jeho pravá ruka.DOPORUČUJI!!!!! A velmi děkuji.Je to náš rodinný lékař chodíme tam cela rozvětvená rodina.