Petr Falta
Ordinace

Pod Kalvárií 1199, Náchod 54701

• D

Hodnotíme rychlý odborná zákrok v den volna. Citlivý přístup k pacientovi, příjemné chování k majiteli zvířete.

• H

H.R.

Kliniku pana Falty navštěvuji s kočkami již více než 10 let. O zvířata bylo vždy skvěle postaráno. U pana doktora oceňuji výbornou znalost oboru, ochotu a dostupnost i mimo ordinační hodiny. Jsem velmi spokojená, všem doporučuji.

J.G

Ochota, super ošetření i mimo ordinační hodiny, skvělý a odborný přístup. Klinika FANA je naprosto profesionální a jestli ještě váháte kam zajít se svým mazlíčkem, určitě se obraťte na pana Doktora Faltu, který nám na poslední chvíli zachránil pejska po střetu s autem .
    Jsme mu opravdu vděčni, celá naše rodina a i náš Bad, rád zase přijde na kontrolu. Moc jim děkujeme i paní Doktorce .Jsme rádi že jsme se na ně obrátili. Opravdu poděkování z celého srdce.

J.H

Profesionální přístup. Pan Doktor Falta moc našemu Pejskovi se zraněnou nohou pomohl. Milý, příjemný, trpělivý a zranění se velmi rychle hojí díky profesionálnímu přístupu pana veterináře Falty. Jsem mu moc vděčná. Všem určitě doporučuji.

M.M.

bohužel díky nevědomosti mých rodičů a mé nepřítomnosti udělal mé fence operaci, která je poměrně banální ( i když s poměrně těžším následným hojením). Ani ho nezajímala příčina vzniku othematomu, došlo k tomu, že se infekce (jím neléčená) probíhající uvnitř ucha dostala napovrch do narušené tkáně ucha a došlo k rozsáhlé nekróze.
    Dnes po návštěvě jiného veterináře ji ouško museli celé amputovat.
    Takže ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI !!!!! svého mazlíčka svěřit do jeho rukou!! O jeho arogantním jednání ani nemluvě.

• Váš účet byl odstraněn

Určitě nedoporučuji.... po týdenním léčení na nepodstatné a celkem zaplacené částky 4750 Kč pes dnes zemřel. Dnes jsem navštívil jiného lékaře ,kde mě jen potvrdil po vyšetření moji domněnku .

• Ordinace •  •

• Váš účet byl odstraněn

V neděli ráno jsme po konzultaci s lékařem přivezli pejska (zvracení krve, krev z konečníku). Po vyšetření byl pes hospitalizován, v úterý odpoledne nám byl předán v nečekaně dobré kondici (jak fyzicky, tak psychicky - žravý a veselý). Děkuji paní doktorce za laskavý přístup a panu doktorovi za profesionální léčbu pejska.

• Ordinace • ošetření psa  •

• Váš účet byl odstraněn

Už nikdy víc. S tímto tzv. "veterinářem" mám bohužel hned dvě zkušenosti a jedna je horší než druhá. Je velmi nepříjemný, arogantní a v první řadě ho zajímají peníze. V pohotovostní době jsem za ním přijela s králíčkem, který měl epileptický záchvat. Jen jsem ho hlídala kamarádovi, takže toto byla naštěstí první a poslední návštěva, kdy na ní sahal. Aniž by znal podrobnosti o jejím zdravotním stavu (nenechal si je ani vysvětlit) tak vynášel soudy o naší špatné péči. Za asi desetiminutovou návštěvu jsme tam nechali téměř 900,-. Vždy mu jde jen o peníze, zvířata a ani jejich majitelé ho nezajímají a nikdy zajímat nebudou. Kdo ho zná, moc dobře ví, o čem tady mluvím.

• Váš účet byl odstraněn

Už nikdy víc. Naši fence se udělala boulička nad okem, ale pan "doktor" chtěl psa uspat a udělat biopsii. Odebral fence krev (což jsem nepochopila) a poslal ji na nějaké testy. Nejen, že byl neuvěřitelně protivný a nepříjemný, ale když jsem přijela druhý den s tím, že biopsii odmítám, a že mu jdu zaplatit opravdu předražené testy, 10 MINUT PŘED OTVÍRACÍ DOBOU (kvůli práci), tak měl tu drzost říct, že ještě nemá otevřeno, a že vzhledem k tomu, že jsem tam přišla SAMA POUZE ZAPLATIT v pohotovostní době, si účtuje navíc 500 Kč. Prachy, prachy, prachy. Vaše zvíře protáhne i těmi nejzbytečnějšími testy, aby z toho něco káplo a je mu jedno, jak to dopadne.

• Váš účet byl odstraněn

Krasne se nam postaral o pejska. Vysetril ho mnoha zpusobyaby nedoslo k nejakym pochybnostem. Doporucuji

Odpovědi

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den kolik stojí u vás kastrace pejska. Poslední vážení 5.5kg. Děkuji za odpověď

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MVDr. Petr Falta

500,- bez DPH + narkoza , kterou si vyberete 200-800,- bez DPH

Dobrý den, máme 17-měsíčního samečka Křečka Královského. Posledních pár týdnů chodí čím dál tím víc

máme 17-měsíčního samečka Křečka Královského. Posledních pár týdnů chodí čím dál tím víc na záchod, od včerejška při močení i usíná, škube se a malinko píská. Jinak se chová úplně normálně.
Chci se zeptat, jestli se s tímhle problémem dá ještě něco dělat nebo už je to stářím.
Předem děkuji za odpověď.

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MVDr. Petr Falta

vždy se dá něco dělat, hlavně!!, jak píše můj kolega, navštivte veterináře