MUDr. Marcela Trojánková

Nalžovice 1 adresa

Marcela Trojánková
Interní a nefrologická ordinace

Vítězná 12, Nalžovice 26293

• Skvělá paní doktorka, chodím k ní na doporučení, je pečlivá a vždy mi pomohla s obtížemi - zbytečně nepředepisuje léky , když to není potřeba.

• Velmi solidní přístup lékařky jak po stránce odborné, tak i lidské. Dlouhodobá maximální spokojenost.

• Erudovaná doktorka s velkou empatií, pro kterou není prioritou vydělávání peněz, ale pomoc pacientovi. Není ochotná v zájmu "uléčení" jednoho speciální problému, způsobovat problémy další, tzn.snaží se vidět celého člověka! Bohužel není moc takových lidí, natož doktorů...
    Pán nám ji ochraňuj!

• Lékařka s nevídaným přístupem k pacientovi. Zajímá se o celého člověka, laskavá, plná pozornosti a ochoty. Výborná po všech stránkách.

• Nedá se lépe vyjádřit její ochota a schopnosti léčit, než již zde bylo vyjádřeno, kromě jednoho hodnocení, s kterým nesouhlasím. Jen její krásná mladá sestřička je smutná jak šafářův dvoreček ...

• Paní doktorka je strašné ochotná a velmi citlivá. Hodnějšího člověka jsem snad nikdy nezažila. Všechno hezky vysvětlí, a vzhledem k jejím znalostem dokáže poradit i ve věcech s kterými tam člověk nepřišel a poradit, kam je nejlepší se obrátit.

• Paní doktorka je vynikající lékařka, umí vše pacientovi trpělivě vysvětlit, takže jako pacient vím nejen co mi je a co mi pomůže, ale také proč tomu tak je a jak mi léčení pomůže. Má po ruce krásnou mladou štíhlou sestřičku, která se ale - bohužel - málokdy usměje. Mladí pánové pacienti snažte se trochu!

• Je super,vyzná se a je na ní spoleh

• O

K paní doktorce už chodím spoustu let a musím říci, že nikde jsem se nesetkala s tak pěkným přístupem k pacientům. Příjemná, milá, ochotná... asi na úkor svého volna.

• T

Paní doktorka Trojánková je nesmírně citlivý a pozorný člověk, obětavý doktor s velmi hlubokými profesními znalostmi, který pracuje denně do pozdních hodin, aby mohla věnovat každému pacientovi tolik času, kolik je toho zapotřebí a nemluvit s nim "mezi dveřma".
    Nizká poklona ode mne takovým lékařům, a štěstí, že se nám ještě zachovali i v této "blbé" době.