MUDr. Ladislava Kovářová

Alergolog · Více o specializacích

Děčín 1 adresa

Ladislava Kovářová
Ord. lékaře specialisty - děts. alergo

Oblouková 313, Děčín 40502

• Paní doktorka mi nikdy nedokázala pomoct, bohužel, ale je to tak.Vždy jsem slyšela jen: "Už jsem viděla horší, přijďte na kontrolu..."
    Když jsem tohle uslyšela potřetí, vzala jsem kartu a raději přešla k jinému lékaři (nyní již k alergologovi pro dospělé). Tudíž má zkušenost.
    Sestřičce však není co vytknout.

• H

Výborná paní doktorka , moc milé a starostlivé . Bez nich si to s dcerkou nedovedeme představit.

• K paní doktorce docházím s prckem už asi 2,5 roku a jsem s ní maximálně spokojená. Je starostlivá, pečlivá a má bezvadný přístup k dětem. Vždy tam přicházíme i odtamtud odcházíme s úsměvem. Chválím i sestřičku, která udělá pozitivní dojem určitě na každého.

• Supr doktorka a moc příjemna sestrřička

• Vynikající lékařka, vlídná, ochotná, laskavá. Projevuje velký zájem o dítě svou pečlivostí a především výbornou komunikací nejen s rodičem, ale i s dítětem.Její komplexní léčba dosahuje maximálních výsledků, nic nepodcení.

• Paní doktorka je velmi pečlivá, příjemná s dětmi to umí. Sestřička u paní doktorky je také velmi milá,hodná a ochotná. Chodíme k nim již 16 let a nemáme výhrady.

• I

S paní doktorkou jsem moc spokojená, chodím k ní již 10 let a nemohu vynachválit.

• S

Nej lékařka i sestra. Povolání je jim posláním. Moc díků

• B

Za 1

Výborná lékařka, která má zájem o dítě. Při vyšetření je pečlivá a nepodcení žádné maličkosti. V případě problému řeší stav pacienta i mimo své zaměření. Léčba je skutečně komplexní. Je lidská.