Tylova 667/3, Olomouc 77900
2 názory
Lucie
Pan doktor byl jediný v Olomouci, který byl ochotný ošetřit v pátek odpoledne našeho zakrslého králíčka. Sežral nám bohužel kus silikonové formy a patrně se zacpal, protože přestal žrát a schovával se pod gaučem. Pan doktor jednal profesionálně, králíčka zrentgenoval a jelikož se mu tam něco nezdálo, muselo dojít na operaci. Všechno dopadlo dobře, cca za dvě hodiny jsem si ho mohla vyzvednout, cenově to také nebyla nějaká katastrofa. Jsem mu moc vděčná. Dokonce se mi nabídl, že mu můžu zavolat v případě, že by se to zhoršilo. Za mě velmi dobrá zkušenost.
• Ordinace • Jiný •
Váš účet byl odstraněn
Dobrý den po návštěvě nonstop pohotovosti v olomouci kousek od obi bych nedoporučil... byl jsem tam se svým půl ročním francouzským buldockem z důvodu že kulhal na zadní packu.A po zrentgenovani pan veterinar mě i přítelkyni ujistil že pes je zcela v pořádku a má jen narazeninu. Po týdnu neustálého kulhani nám to nedalo a kontaktovali jsme veterinární kliniku v novém maline a tam po stejném vyšetření zjistily, že pes má dvě zlomeniny..! Výsledek NEDOPORUČUJI!! S pozdravem p.Hloušek
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní