Klášterská 72, Jindřichův Hradec 37701
JARMILA
chodím k němu už asi8 let a jsm s jeho přístupem moc spokojená.Do ničeho mě nenutí ale poradí a to hodně pomůže.Jsem mu vděčná a děkuji.
E
Edita
Pan doktor by měl být vzorem ostatním lékařům .
Kotková
Pane doktore, včera jste říkal,že mám myslet hlavně na sebe :-). Děkuji Vám Kotková
Kotková
Názor napíši později.
Pan doktor je moc fajn, když mi řekli, že za mnou přijde psychiatr, poněkud jsem se zděsila a naskočila mi představa staršího mrzutého muže, který na mě vůbec nebude mít náladu a bude mě chtít někam zavřít. Místo toho přišel muž, laskavý, vstřícný, přátelsky si se mnou povídal ...
MUDr. Miloš J.F.BEUTL
hodnotím jako lékař, ne jako pacient. výborný odborník, mohu-li hodnotit i přístup k pacientům, zdá se mi velmi dobrý, vstřícný odborník.
Nemohu moc srovnávat, jelikož je to jediný psychiatr, ke kterému jsem zatím kdy chodil. Každopádně profesionální a lidský přístup, při své práci přemýšlí a pacienta bere jako partnera. Jezdí na konference a nadále se vzdělává ve svém oboru.
Také si celkem dobře pamatuje i maličkosti, které mu člověk někdy řekl. Dostupný i na telefonu mimo pracovní dobu a ochotný pomoci. Také velice dobře pracuje s časem a neexistuje, aby člověk v čekárně vyseděl důlek.• • •
Pan doktor je nejlepsi z detskych lekaru chodim k nemu se vsemi svymi detmi je k nim hodny prijemny povida si s nima a deti ho maji radi vzdy si vi rady jak pacientum pomoci
I
Iva
Pane doktore,tímto informačním kanálem Vám děkuji za dobré služby.Iva
pacient
Doporučuji.