MUDr. Pavla Zechová

Zábřeh 1 adresa

Odborný lékař psychiatr

Školská 15, Zábřeh 78901

• D

Paní doktorka je milá a snaží se pomoci nechápu negativní názory tady uvedené.Nikdy jsem neměl s paní doktorkou žádný problém.

• Odborný lékař psychiatr Jiný  •

• nechová se k vám jako ke člověku, nevyslechne vás, chová se jako že ví jak vám pomoci nejlépe i když vás ani nenechá pořádně vysvětlit váš problém, velmi nepříjemná a antagonistická

• Odborný lékař psychiatr Jiný  •

• G

Má vlastní zkušenost s paní doktorkou Zechovou je velmi pozitivní. Navštěvuji ji už pár let. Má lidský přístup, je empatická a ve své profesi je doma. Ano, také jsem platila 100Kč, když jsem opožděně zrušila návštěvu. Za mě je to naprosto v pořádku. Učí nás to zodpovědnosti a důsledkům. Čas je drahý a prostoje paní doktorky se tímto způsobem kompenzují. Mám ji ráda.

• Odborný lékař psychiatr  •

Paní doktorka požadovala Kč 100,- za to, že jsem nemohla přijít na objednanou schůzku, pochopitelně doklad o zaplacení nevystavila. Odmítla mi napsat prášky, že mi je dají v nemocnici. Kdo mi je dá po propuštění z nemocnice ji nazajímalo. Myslím si, že je to nelidský přístup a hlavně od lékaře s tímto lékařským oborem.

• Odborný lékař psychiatr  •

Nepříjemná paní(osobní názor) ,která asi zázrakem dokáže poznat psychický stav člověka podle pohledu do 5ti minut. Když jsem jí řekla,že nemám zájem brát prášky,řekla, že mi jí je líto a ani se nepokusila najít nějakou alternativu. Děkuju pěkně,že už tam nemusím.

• Odborný lékař psychiatr  •

• Bohužel musím přidat špatné hodnocení. Paní doktorce jsem volal celý den v ordinační hodiny, kdy jsem se nemohl dovolat ani na pevnou linku ani na mobilní telefon. Napsal jsem na e-mail, kdy jsem se chtěl objednat a poprosil jsem paní doktorku, zda by mi mohla zavolat zpět, že není možné se dovolat - měl jsem zkoušet dál.
    Klidně bych paní doktorce zaplatil 5,- Kč za telefonát. Nerad se někoho doprošuji a přijde mi, že psychiatři mají dnes hodně pacientů, proto se nemusí tolik snažit a nemají zájem o další pacienty.
    Byla mi doporučena od její kolegyně, ale spíše se přikláním ke špatnému hodnocení - laxní přístup už na začátku. Její přístup ale plně respektuji.

Měl jsem šílené deprese s pokusem o sebevraždu. Téhle doktorce jsem do telefonu brečel jak jsem byl na dně. Vzala si adresu, telefon a objednala na pátek 11.30. Pracovni dobu měla do 12 hodin. Přišel jsem v 11.20 a už tam nikdo nebyl !!! Co to je za lékaře ? Mít to na papíře dobu objednání ženu ji k odpovědnosti. Být v te dobe ve stejnych těžkých depresích zabil bych se míste beznadějí. Kdo jinej vám má pomoci. Ani nezavolala, vubec nic. Mizerna doktorka v žádnem pripade nedoporučuji

• U paní doktorky je to vše o penězích, mě v ordinaci prodala léky, za nehoráznou sumu, a v lékarně na předpis se dají koupit za hubičku.. Takže peníze peníze a zase jenom peníze. Už ji navštěvovat nebudu, najdu jiného lékaře.

• Nedoporučuji tuto lékařku. Nevyslechne vás vůbec citlivě, zapisuje si každé vaše slovo (pozor na to, co řeknete byť jen z legrace, ona to postoupí jiným lékařům) a největší důraz klade na výběr peněz - zálohy téměř na vše, poplatek vždy i při kontrole, nezajímají ji vaše stavy.. - bolí vás hlava? Tak si vemte Ibalgin...

• velmi dobra lekarka