Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíZkušenosti
Jana B.
Paní doktorka je pravý profesionál. Jsem její pacientkou 7let a nikdy jsem ji nezastihla ve špatné náladě. Je milá, vnímavá a empatická. Takových lékařů je opravdu málo.
Veronika Kadlecová
Paní doktorka mně přijala od jiné lekarky a vždy se mi podrobně věnovala při každé návštěvě.
Doporučuji.
Alexander Vex
Paní doktorka je skvělá.
Ochotně se vším poradí a pomůže. Je k lidem milá a vnímavá. Nikdy jsem ji nezažil ve špatné náladě. Zkrátka a dobře - profesionálka.
Je to jediná doktorka, na jejíž návštěvu se vždy vyloženě těším. Takhle by to mělo vypadat! Ona i její zdravotní sestřička jsou úžasné! Měl jsem štěstí, že jsem je vyhledal. :)
Markéta Florek
Paní doktorka vše vysvětlí,ptá se na široké okolností a zjisti důvody,proč nemoc vzniká. Delší doba čekání je samozřejmě způsobena neodhadnutelností situace se kterou pacient přijde. Sama jsem byla důvodem zpoždění,avšak pro laskavý přístup a odborné schopnosti si člověk rád počká. Vřele doporučuji.
eve.h
K paní doktorce chodím už spoustu let. Je to velmi hodná lékařka, stále usměvavá s lidským a chápajícím přístupem ke svým pacientům. O tom, že je vynikajícím odborníkem ve svém oboru není nejmenších pochyb. Jsem jí velmi vděčná, že u ní mohu být v endokrinologické péči.
~
Opravdu výborná lékařka na svém místě, svou práci dělá s láskou a s tím, že jí to baví. Mám s ní opravdu jen samé dobré zkušenosti,jelikož mi pomohla když jsem měla jít na operaci, opravdu všechno mi vysvětlila. Můžu se na ni obrátit kdykoli potřebuji a ona mi ráda pomůže.
~
Paní doktorka Řehořková je výborná lékařka a také její komunikace s pacienty je vynikající. Její služby mohu jedině doporučit.
~
Paní doktorku hodnotím velice kladně, je vždy ochotná, milá, má zájem o pacienta. Je to profesionálka s lidským přístupem. Jsem ráda, že jsem se k ní dostala. Velmi mi pomohla. Mohu jen doporučit.
M.Kejdanová
~
K paní doktorce chodím už několik let. Vždy je velmi pečlivá,milá, až k neuvěření, jak je příjemná při té stále nabité čekárně.Ve vše ji plně důvěřuji.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.