Pojistovna
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má paní doktorka smlouvu s pojišťovnou 211 (ministerstva vnitra)...Děkuji.
Dobrý den. Nemáme vůbec smlouvy s pojišťovnami
Obdobné otázky
- Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o "konzultaci a váš odborný názor" neboť jsem v tzv. bezvýchodné situaci, kdy se dlouhodobě potýkám s nedostatkem draslíku v těle, lékař mi jej doplňuje tabletami Kalnormin 1000mg/1xdenně, avšak v důsledku nedostatku draslíku se potýkám s častými a četnými srdečními…
- Dobrý den, lze využít on-line objednání i jako nová pacientka? Děkuji a přeji pěkný den. Olga
- Dobrý den, akutně hledám psychologa. Mám 3.ID bipolární poruchu s dalšími poruchami. Jsem u VZP. Je možnost se u Vás objednat, nebo jste jen soukromím psychologem, kde se hradí za hodinu? Psychyatra mám kam pravidelně docházím, ale je to pro mne nedostačující. Děkuji za odpověď. S pozdravem
- Dobrý den, mohla bych na Vás někde dostat kontakt potřebovala bych pomoct z dcerou.
- Dobrý den, Vaši pacienti si platí vše? Nemáte smlouvy s pojišťovnami? Děkuji Jiřina
- Dobrý den, provádíte v ordinaci také prohlídky prsu - kontroly rakoviny prsu? Děkuji
- Dobry den pane doktore, objevil jse mi na predkozce cca 1 x 0,5 cm veliky lipom (diagnozu mi stanovil kozni lekar). Je mozne se domluvit na jeho vyriznuti na vasi ambulanci? Dekuji
- Je mi 63 let. Pravé oko mám tupozraké. Na levém dioptrie na dálku 1,5 a na blízko 2,5. Sítnice je v pořádku.Chtěl bych podstoupit operaci s výměnou čočky laserem na levém oku. Je to správné rozhodnutí a kolik bych zaplatil.
- Dobrý den, jelikož mi byl opakovaně zhotovován OPG snímek, mám nyní trochu obavy z dalších a pokud možno se jim chci vyhnout. Mám retinovaný špičák, který už bude nutno řešit. Chci se tedy zeptat, zda by pro léčbu bylo nezbytně nutné zhotovovat další, zda by nestačil starší OPG snímek a zhotovení intraorálního…
- Dobry den. Chci se zeptat máte v pátek ordinacni hodiny .