Možnost zaevidovat se u Vás
Dobrý den paní doktorko,
chtěl bych se zeptat zda by bylo možné k Vám převést moji kartu, tedy zaevidovat se u vás.
Moje pojišťovna je 205. Děkuji za informaci a přeji pěkný den.
S pozdravem
Ing. Matouš Janků
Moje pojišťovna je 205. Děkuji za informaci a přeji pěkný den.
S pozdravem
Ing. Matouš Janků
Dobrý den, s pojištovnou 205 smlouvu uzavřenou nemáme a v blízské budoucnosti mít nebudeme, registrovat Vás tedy bohužel nemůžeme. S pozdravem Jana Klečková
Obdobné otázky
- Dobrý den, už tři týdny mě trápí bolest levé lopatky. Bolest se objevila z ničehonic, není pernamentní, spíš ostře vystřeluje při určitých pohybech. Myslíte, že by mohlo jít o skříplý nerv nebo něco podobného? Byla by lepší osobní konzultace? Předem mockrát děkuji.
- Dobrý den, v září syn nastoupil do první třídy, do školy se velmi těšil, stále počítá, snaží se psát a objevovat nové věci. Troufám si říct, že je velmi pracovitý, šikovný a chytrý. Paní učitelka ho velmi chválila co se prospěchu týče, vše má v hodině první hotové, neustále se hlásí, ale problém má s…
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda-li také děláte napravování páteře a odblokování obratlů? Děkuji moc. S pozdravem, Romana
- Dobrý den, mám na tváři červený pupínek ( není to akné ), více jak 2 roky, půjde to vyndat? Mohu se objednat na konzultaci? Děkuji Zdenka Michalová
- Dobrý den. Paní doktorko, byla byste ochotna mě léčit i když užívám Rytmonorm proti srdeční arytmii? Raději se ptám, protože už jsem se setkala s tím, že mi raději žádnou anestezii nedali. Můj zubní lékař odešel a momentálně hledám citlivého a šikovného zubního lékaře. Podle Vašeho hodnocení jste to…
- Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda existuje nějaký lék, na předpis nebo i bez předpisu, na posílení imunity proti virovému onemocnění HPV (papillomavirus)? Moc děkuji
- Dobrý den, omlouvám se za vyrušení, ale snažím se zjistit příčiny bolesti chodidel.... Nikdy sem s tím problémy neměl až v poslední době, co jsem se začal věnovat běhu... Dá se nějak zjistit příčina a případně ji eliminovat?
- Dobrý den, paní doktorka, objednala jsme se k Vám přes tento server na "prohlídku" a chtěla bych se zeptat, jak Vám můžu zaplatit? Viděla jsem tu někde, že to jde i bankovním převodem, to je pro mě pohodlnější způsob, ale už jsem se nedočetla, na jaké číslo účtu, apod. Informace mi poskytnete až na místě,…
- Dobrý den, je mi 20 let a v poslední době jsem měl hodně těžké období a dost lidí mi doporučilo návštěvu psychologa, po delší době jsem se rozhodl je vyslyšet. To je důvod, proč vám píšu, chtěl bych se zeptat, jestli příjímáte nové klienty a zda je možné si s vámi domluvit konzultaci. Předem díky…
- Dobrý den, přijímáte také pacienty, kteří nemluví česky? Děkuji