Přijímáte nové klienty ?
je mi 20 let a v poslední době jsem měl hodně těžké období a dost lidí mi doporučilo návštěvu psychologa, po delší době jsem se rozhodl je vyslyšet.
To je důvod, proč vám píšu, chtěl bych se zeptat, jestli příjímáte nové klienty a zda je možné si s vámi domluvit konzultaci.
Předem díky za odpověď,
Tomáš Lachmann..
Předem díky za odpověď,
Tomáš Lachmann..
Vážený pane Lachmanne,
děkuji Vám za důvěru, se kterou se na mne obracíte. Nové klienty přijímám a pokud byste se chtěl domluvit na konkétním termínu setkání, kontaktujte mne prosím telefonicky na tel.č. 774 81 81 54, mailem na pdenisa@seznam.cz nebo si sám zvolte termín na mém kalendáři.
Budu se těšit na osobní setkání.
Denisa Pastuszaková
Budu se těšit na osobní setkání.
Denisa Pastuszaková
Obdobné otázky
- Dobrý den, přijímáte také pacienty, kteří nemluví česky? Děkuji
- Dobrý den, před 12ti lety jsem prodělal již v dospělosti neštovice, po kterých mi na čele zůstala tmavá kulatá jizva. Je možné se k Vám objednat na její odstranění? Děkuji, Martin
- Dobry den pane doktore, Jak pomoci triletemu diteti vyrovnat se s celodenim nastupem do skolky,spankovym deficitem,nocnimi desy a jeho odmitanim skoro jakekoliv aktivity s rodici?Syn na nas krici bez ja te nechci,porad je vztekly a zacina nas pomalu ale jiste bit a skrabat..Myslite ze by pomohla nejaka…
- Byly jsme na výletě v Itálii cestovali jsme autobusem(cesta autobusem do Itálie trvala cca 12 hodin a bylo to velmi náročné,nevyspání,špatný vzduch,změna prostředí,špatná životospráva) a při odjezdu jsem měla problém. Dostala jsem epileptický záchvat, měla jsem svalové křeče, zaťaté zuby,rozšířené zorničky,slinění,…
- Dobrý den, jsem objednaná na první prohlídku a chtěla jsem se zeptat kolik stojí vstupní vyšetření ? Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, před pár dny se mi přímo u výstupu řitního otvoru objevil malý kožní výrůstek, který se barvou nijak neodlišuje od okolí. Sám o sobě mě nebolí a necítím ho ani při vyprazdňování. Když si na něj ale sáhnu, tak mě trochu tlačí. Před pár měsíci jsem měla také problém s trhlinou řitního otvoru,…
- Dobrý den, aktivně sportuji-fitness, jogging,..a asi v srpnu jsem si pochroumala pod levým kolenem něco. od té doby nemůžu pokrčit koleno a vydržet v nějaké poloze delší dobu - pak křeč a bolest při zpětném natažení. Sport mohu nadále dělat,ale poté bolesti. Zkoušela jsem masáž, krémy a nic. JE již…
- Dobrý den, v okolí nově nasazené korunky mi zčernala dáseň a zdá se mi, že se to rozšiřuje. Je to normální? Je to nějaká forma otlaku?
- Dobrý den, jak často doporučujete návštěvu dentální hygieny? Někde doporučují co 3 měsíce, jiná pracoviště 1x za rok. To je docela velký rozptyl. Jaký je Váš názor? Děkuji.