Dobry den. Uz od Vanoc me trapi bolesti břicha a to kazdy den. Bolest mam porad na prave straně podbřišku. Moje doktorka si uz mysli ze si vymyslim a pritom mi nechce vzit ani krevni obraz. Vzala mi krev na celiakii a zjistila mi Yersinia enterocolitica vysledky byli anti-laktoza Iga 1.10
Yanti-IqAp 36. 50.00
Yersinia-ent. IGA pozit.
Pani doktorka psala ze se ukládáním může podílet na vzkniku pseudoapendicitidy tak jestli kvuli tomu me neboli na prave straně podbřišku????
Preleceno antibiotiky Cifloxinal 500 a ted mam dlouhodobě brat probiotika. Poslední dobou mám bolest v levém boku a pod zebry na leve straně a dlouhodobě žlutou měkkou stolici. Každý den je mi na zvracení a jídlo se mi vrací zpět do úst. Byla jsem na sonu břicha v listopadu 2018. Vse v pořádku. Urologie uděláno cevkovani v pořádku a jaterní testy v pořádku. Uz jsem bezradná. Take mě napadl chronický slepak.. Dekuji za odpověď.
Yanti-IqAp 36. 50.00
Yersinia-ent. IGA pozit.
Zánět slepeho střeva může simulovat různé obtíže. V minulém století se provedla operace a bylo jasno i třeba to, že to slepák nebyl. Zkustese objednat do spádové indikační poradně chirurgie.
Stav se dommoui ambul rd
Obdobné otázky
- Dobrý den, mám bolesti břicha/křeče v místech mezi žaludkem a podbřiškem. Jen chvílemi a většinou po jídle. Trvá to už čtyři dny. Zkoušel sem dva dny brát Hylak, stav se trochu zlepšil ale bolesti stále trvají, tak jsem dnes zkusil Meteospasmyl. Nevadí tato kombinace? Léky vlastím, protože jsem měl…
- Dobrý den hledám zubaře nejlépe v OV. Porubě hledám akutně dekuji
- Hezký den, při milování praskl kondom, začátek poslední menstruace jsem měla 25.3., použila jsem globuli pharmatex zavedenou asi 10 min před stykem. Ještě nechci otěhotnět, tak mám radši dvojí ochranu. Jsem teď ale nervózní, aby se tak nestalo... Měla bych si pro jistotu vzít tabletu nouzové antikoncepce…
- jakou částku obnáší kód 00501 u stomatologie při trhání zubů s umrtvením injekcí ?
- Hello. I need advise. What tests/checkup you need to take to get a prescription for contraceptives (birth control pills) in Czech Republic? I have VZP insurance provided by my employer.
- Dobrý den, Jsem 12 dni po oboustranné operaci varikokély standardní metodou. Operace proběhla bez komplikaci a nyní mám již i vytažené stehy. Rány již prakticky vůbec nebolí. Před několika dny mě však začala bolet oblast v levém třísle, především na dotek ale trochu i z pohybu. Na dotek bolí opravdu…
- Dobrý den, objevila se mi v třísle vyrážka. Kdysi jsem měla impetigo, mohlo by se jednat opět o něj? Měla jsem teď hodně stresové období a bolest v krku. Zpočátku to vypadalo jako akné a teď jsou to spíš červené skvrny. Předem děkuji
- Krásný den, přicházím za Vámi s pro mě vážnou otázkou a moc doufám, že společně najdeme odpověď. Předem moc děkuji. Mám mladšího bratra, nyní je mu patnáct let. Já už jsem dospělá. Bratr je adoptovaný, je si toho vědomí od mala, nikdy jsme mu o to m nelhali. Náš otec ho však nikdy podvědomě nepřijal.…
- Dobrý den,máme v rodině 80ti letého pradědečka,který pravidelně jezdí na kole,ale též rád sleduje pornografii.Prosíme o sdělení,jestli sledování porna mu neškodí.[Pradědeček užívá Ramipril Actavis 2,5mg,jinak je zdravý]. Děkujeme za odpověď.
- Dobrý den, mám menší problém. S přítelem jsem měla nechráněný sex. Měli jsme ho před dvanácti dny. I když se do mě "neudělal" tak přesto se bojím že jsem těhotná. Je vidět, že jsem přibrala. Ale nevím jestli to není z toho, že jsem byla nemocná a svým způsobem jsem jen ležela a jedla a neměla žádný pohyb.…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: