Dobrý den, rád bych vás poprosil o radu či konzultaci ohledně problému s nehtem. Před nějakou dobou mi byl stržen nehet a po jeho dorůstání mi bylo řečeno, že mám poškozené nehtové lůžko a že nehet už pravděpodobně zůstane v tomto stavu. Nyní roste deformovaný a nevypadá dobře. Chtěl bych se vás zeptat, zda je možné s tímto stavem něco dělat v rámci pedikúry (např. ošetření nebo rekonstrukce nehtu), případně jaký další postup byste mi doporučili. (Na koho se obrátit..) Pro lepší představu bych přiložil fotografie.. Předem Vám děkuji za odpověď.
1 odpověď
Dobrý den, bohužel po vážném poranění nehtu opravdu dochází k poškození nehtového lůžka a jediná možná léčba je remineralizace nehtu, aby měl nehet pro svůj růst dostatek minerálů, ale příčinu poškození nehtu (trauma v minulosti) tím nevyřešíme. Pokud se opravdu jedná o problematiku traumatizaci nehtu, tak v tom případě léčba uspokojivá není. Přeji hezký den. S pozdravem MUDr. Procházková
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.