Je možné chytit syfilis ze záchodového prkýnka? Na penisu se mi objevil prvně takové zarudlé místečko, další den jsem tam měl takový polštářek velikostně asi 1x2cm. Po asi 3/4 dnech se mi tam objevily i takové prasklinky. Teď je to 10 dní a včera to začlo i chvilkama trošičku pobolívat jinak jsem s tím žádný problém neměl akorát když jsem pustil vodu přímo na to tak to svědilo. Partnerku mám už 2 roky stejnou a ani jeden 100% nepodvedl. Jde mi o to, že když jsem teď byl u doktorky na kožním tak do zprávy napsala :”možný herpes progenitális, jednoznačně nelze vyloučit ani syfilis”. A asi chápete, že mi to nahnalo celkem strach. Takže se chci zeptat jestli je možné chytit syfilis ze záchodového prkénka v práci. Do práce nám ještě před adi půl rokem přibylo několik filipínců. I kdybych tam trávil třeba 2 hodiny denně je to možné?

0 odpovědí