Dobry den, Poslednich par mesicu se potykam se spatnou zivotni situaci a kdyz je mi nejhur tak me n
Dobry den,
Poslednich par mesicu se potykam se spatnou zivotni situaci a kdyz je mi nejhur tak me napadaji hrozne myslenky typu ,,nemam uz proc zit,, proto bych chtela vyhledat odbornou pomoc. Nekoho kdo by me vyslechl a udal mi spravny smer. Naucil by me ,,mit rada sama sebe,, doporucil/a by jste mi psychoterapeuta nebo psychologa?
Dekuji L.
Dekuji L.
rád bych Vám doporučil psychoterapeuta, bohužel ale nevím, odkud pocházíte. Doporučuji tedy položit dotaz znovu s uvedením regionu. Pokud jste z Brna, můžete kontaktovat přímo mě.
Dobrý den, obtížná období bohužel do života patří, neznamená to ale, že se jimi musíme nechat drtit. Bohužel nepíšete, co toto období způsobuje a udržuje. Lze se jen dohadovat, zda by bylo užitečnější zaměřit se spíše na řešení obtížných situací nebo se spíše zaměřit na to, jak se vůči nim vymezit vlastním postojem. Nebojte se vyhledat pomoc. V dialogu s psychologem, psychoterapeutem a možná i někým jiným - sociálním pracovníkem, lékařem, je šance k otevření cesty pro Váš komfortnější život.
Dobrý den! Myslím, že je čas zajít k odborníkovi, což z Vašeho dotazu vyplývá.Je dobré probrat životní situaci s někým, kdo by Vás vyslechl a komu byste mohla říci, v jakém nepříjemném období se nacházíte. Škoda, že nevím odkud jste, ráda Vám někoho doporučím. Působím v Praze a jestli jste poblíž, ráda Vás poznám. Držím palce, ať najdete někoho, s kým budete moci probrat svou situaci, aby se Vám co nejdříve ulevilo. Držím palce.
Obdobné otázky
- Je mi 48 let ,6 deti a mám mesicky už 14 dní jsem dost unavená chtěla bych se zeptat zda to je v jim věku normální dekuju
- Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli na psychiatrii nabírají nové pacienty, všude jsem volal a nikde mě nevzali, mám doporučení od neurologa, diagnostika ( panická porucha).
- Dobrý den, už asi dva roky se potyčkám s nepříjemnou vyrážkou na pravé dlani ruce. Jedná se tisíce puchýřků naplněných čirou kapalinovou, jenž svědí a po nějaké době zrohovatí, dlaň vyschne a postupně se Frolík. Poté, co se ruka zregeneruje a vypadá to, zle vše bude v pořádku, ekzém se obratem objeví…
- Dobrý den, levé varle mám výš než druhé a vypadá jako by bylo spojené ze dvou připomíná to tvar srdce. Není nijak citlivé a ani nebolí, už to mám několik let. Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, může se kondylom vyskytnout i na špičce jazyka? Lze tento útvar odstranit i ambulantně bez nutnosti hospitalizace?Děkuji
- Dobrý den, prosím, v září a říjnu mi bylo vždy několik hodin po snídani zle, velmi mě bolel žaludek a okolí žaludku a bolest vystřelovala do zad. Neběhám po doktorech, ale po několika týdnech jsem si zašla, poslali mě na ULT břicha, tam mi pan doktor řekl, že vše se jeví v pořádku, jen více nafouklá…
- Dobrý den, měla bych jeden dotaz... už zhruba rok pozoruji že mám červené tváře nehledě na teplotu či pocity občas mě začne pálit celý obličej... zároveň se mi tvoří namodralé kruhy pod očima... make-up nosím málokdy a většinou to bývá proto abych tyto nepříjemná místa zakryla... mohli byste mi nějak…
- Dobry den, prosim, muzete mi pomoci ? Od roku 2006 beru lek Apo-parox 2tbl 20mg . V te dobe jsem mel deprese a uzkostne poruchy ( umrti matky, ztrata zamestnani, rozvod ) . Tyto okolnoyti jiz vsak pominuly, lekar mi predepisuje tento lek stale dokola. Doktor leky pouze predepisuje, ale neposkytuje terapii…
- Dobrý den, chtěla bych si nechat vyčistit lymfu.Kolegyně na to chodí a je jí vždy lépe.Poraďte. Děkuji.Dana
- Dobrý den. Mám problémy s břichem. Když se mi chce na záchod,tak to necítím jako dřív. Prostě necítím, že mám plný měchýř,nebo střevo. Obvodní lékař mi vzal moč a říkal, že je v pořádku. Děkuji
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: