Dobrý den, mám RS , mám za sebou čtyři léčby ale všechny vysazeny pro nesnášenlivost. Teď dva a půl roku beru solumedrol , měsíčně 4 dny za sebou po 250 gr tedy 1000gr v kapačkách za čtyři dny. Chci vysadit úplně , musím snižovat dávky nebo mohu vysadit hned. Děkuji Markéta
Kortikoidy vždy musíte vysazovat postupně .
Obdobné otázky
- Dobrý den, chci požádat o asistovanou sebevraždu ve Švýcarsku, ale prý potřebují lékařskou dokumentaci. Nevím jak to mám udělat, vím jiste že už nechci žít a nechci skoncit v ústavu ani se bolestne a dlouho mordovst a riskovat že se to nepovede a budu mrzak. Celý život trpím. Nikdy mi nebylo dopřáno…
- Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Už přes týden jsem nedostala menstruaci. A dřív jsem měla vždy normální výtok, ale teď nemám žádný, nebo minimální.. včera jsem si udělala tehotensky test, ale vyšel negativně .. pro jistotu si zajdu koupit ještě jeden.. ale bohužel nemůžu navštívit svoji gynekoložku,…
- Dobrý den chtěla bych se zeptat když mám na zadku mezi půlkama takový jelitko. Co to může být?
- Zdravím rád bych se zeptal mám na táboře dítě, které před 40 hodinami bodla včela do prstu na ruce. Žihadlo se vyndalo a asi po 20 hodinách se jelo do nemocnice s tím že ruka byla stále nateklá a horká (zkoušeli jsme chladit a cibulové obklady neúspěšně) dostali jsme prášky a jeli zpět na tábor teď po…
- Dobry vecer Mam dotaz co tohle znamena zjistili nam to v gennetu u miminka, 21 tyden tehotenstvi a nerekli nam co to znamena. neurocranium: postranní mozkové komory vyplněný cystami chor.plexu vel. 13x10 mm a 7 mm, nelze vyloučit interhemisferickou cystu nebo výraznější dilatace III. Mozkové komory. Čtyřdutinová…
- Dobrý den. Je mi 17let jsem dívka a mám dědičnou trombózu. Chtěla bych se zeptat jestli existují nějaké antikoncepční pilulky které bych mohla užívat. Jestli vůbec něco existuje. Děkuji za odpověď. :)
- Dobrý den, před 6 dny jsem byl na chirurgii kvůli zarostlému nehtu, kde mi podle lék. zprávy byla provedena plastika. Chirurg mi zkrátka odstranil postranní nehet a sešil to. Nyní to ale občas svědí. Víte prosím čím by to mohlo být? Antibiotik beru pravidelně.
- Dobrý den. Máme 3 a půl letého vnuka, trpí neustále kašlem . Pořádně už mu nic nezabírá .Byl odeslán na alerkologii , zatím se alergie nepotvrdila. Mysleli jsme že v létě to bude lepší ,ale omyl ,už je to čím dál tím horší. Bylo mu doporučeno vytrhnout nosní mandli. Opravdu to pomůže ? Děkuji
- Dobry den jsem vice nez 5 let po obrizce a stale me jizva tvori jakoby prstynek kolem zaludu a je velka ztrata citlivosti vice mene jsem citlivy jen ze spodu na uzdicce je to normalni? diky za odpoved.
- Dobrý den, chtěl bych se zeptal zda když se mladistvým odebírá na prohlídkách ranní moč a dělají se s ní "základní" testy, je na testech poznat zda dotyčná osoba pozřela v uplynulých pár dnech alkohol nebo jsou potřeba jiné, dodatečné testy ? Po případě jak se to řeší ?
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: