Dobrý den, Je normální poznat rodiče podle zvuku chůze nebo je to vedlejší efekt traumat? Dělali nás
Je normální poznat rodiče podle zvuku chůze nebo je to vedlejší efekt traumat?
Dělali následující věc všichni nebo jen já? Když jsem jako dítě udělala nějakou ránu/hluk omylem, tak jsem kolikrát řekla au aniž by mě to skutečně bolelo protože jsem věděla, že nebudou tak vzteky vyšilovat když budou vědět že jsem si ublížila. Kolikrát to následně bylo doprovázeno s "Dobře ti tak, nemáš dělat bordel."
Je normální poznat rodiče podle zvuku chůze nebo je to vedlejší efekt traumat?
nemusí nutně jít o důsledek traumatu. Rodič by měl být pro dítě především zdrojem bezpečí. Proto se například miminka uklidní, když slyší hlas maminky, nebo později i jiného blízkého člověka. Podobně to je i s kroky. Takto na dálku, po přečtení dotazu, nejsem schopen posoudit, jak to ve Vašem dětství bylo. Pokud Vás však něco ohledně této problematiky trápí nebo chcete prozkoumat vztah k rodičům, doporučuji obrátit se na odborníka.
Mějte se hezky a držte se.
Mějte se hezky a držte se.