Dobrý den, hledám zkušenou dermatologii, kde by mi prosím pomohli s "Folikulitidou ve vlasech" (Scalp folliculitis) - jedná se o zánětlivé ložiska čistě ve vlasech na hlavě. Léčím se s tím už přes 4 roky, po převážně Isotretinoinu (více jak 1,5 roku), ovšem po vysazení se vždy problém vrátí. Reaguje na to dobře topický Benzoyl Peroxide z USA, ovšem je to nešetrné a taky se vrací - takže bych to viděl na bakteriální folikulitidu. Potřeboval bych poradit a vymyslet další možnosti léčby, jelikož možnosti další léčby a ochotu něco zkusit, nebo zapřemýšlet o tomto problému nad rámec 10 minutové návštěvy, jsem se za tu dobu nikde nedostal. Děkuji!
Dobrý den, ráda bych Vás pozvala k nám do ordinace, kde se specializujeme na trichologické diagnozy.
Byla Vám provedena probatorní excise? Domnívám se, že je vhodné doplnit diagnostiku, zjistit příčinu vzniku problému a ten efektivně odstranit.
S pozdravem Zuzana
S pozdravem Zuzana