Dobrý den, dva týdny zpět jsem si přiskřípl prsty do dveří od auta. Nikde jsem s tím nebyl. Předev
dva týdny zpět jsem si přiskřípl prsty do dveří od auta. Nikde jsem s tím nebyl. Předevčírem při řízení mě píchlo v ohybu prstu a udělala se mi modřina. Dnes zmizela a prst je bolestivý pouze když ho zmáčknu na určitém místě. Mám si s tím někam zajít, či ne ?
Nechci vypadat jako hypochondr.
Děkuji s pozdravem.
Nechci vypadat jako hypochondr.
Děkuji s pozdravem.
Dobrý večer,
Vážnější poranění by se už asi projevilo, takže pokud je hybnost normální, asi se o vážnější poranění nejedná.
S pozdravem
Zlatohlavý
S pozdravem
Zlatohlavý
Obdobné otázky
- Dobrý den, píšu Vám z důvodu mých zdravotních problémů, které mě obtěžují v běžném životě. Na základní škole v 8. třídě se mi vytvořily popraskané ústní koutky, které se zpočátku objevovaly jen občas, nyní je mám permanentně a dodnes jsem se jich nezbavil, někdy byly více nebo méně výrazné a popraskané,…
- Dobrý den od čtvrtého měsíce tohoto roku se trpím záněty dutin rentgen hlavy v pořádku po dobrani antibiotik tří čtyři dny klid a pak se to vrátí léčení amoksiklav a amoxicillin jsou ještě silnější antibiotika a můžou mi pomoct děkuji p s hlen jde ven
- Dobry den prajem, chcem sa spýtat vim mohe byt ze sa potiim na hlave a chrbte , aj v noci aj cez den pri namahe . Nesmrdi ten pot len to je neprijemne he mi kvapka h hlavy. Beriem aj ad serttalin nakolko som mal epizody panickej poruchy no uz sanich chystam vysadit nakolko som uz okej. Neviem pricinu…
- Mam problémy s močením.Nelze se vymočitvubec a nebo po malýchkapickach.Mam nasazené antibiotika jiždruhy den.Co mohu udělat pro podporu v domácí léčbě.Dekuji
- vnučka 12 let má nahnědlé zuby po chemoterapii jaké bělení zubů je nejvhodnější
- Dobrý den, velice mě škrábe v krku a občas mě to nutí kašlat, jiné příznaky (teplota, bolest svalů, bolest v krku ani při polykání) nejsou. Jsem v 7 týdnu těhotenství a moje lékařka mě posílá nejdříve na PCR test. Prosím o radu, čím si jako těhotná mohu od škrábání ulevit. Děkuji
- Dobrý den, chtěla bych znát Váš názor na dlouhodobé odloučení osmitýdenního plně kojeného dítěte od matky. Co všechno mu to může jak fyzicky tak psychicky způsobit. Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, mám akutní problémy se zády (velmi ztuhlé svaly) a lékařka mi dala na uvolnění kosterního svalstva injekci Muscorilu (už 2x).Zítra mám jít na třetí dávku. Snažíme se s partnerem o miminko a v nežádoucích účincích je, že by to mohlo mít nepříznivé účinky na plod. Těhotná zatím nejsem, ale píší…
- Dobrý den, čtu si na internetu o testech na intoleranci na laktózu a chtěl bych si ho zkusit předběžně udělat domácích podmínkách, protože jedna z variant, co jsem našel, se děla pomocí měření glukózy v krvi a vypití "tekutiny obsahující laktózu". Bohužel jsem nedohledal, jestli to je nějaká speciální…
- Dobrý den, před třemi dny se mi vytvořil na právé krční mandli vyrustek, nebolí ale dráždí při polykání, mohlo by se jednat o něco vážného? Případně kam bych si s tím měl dojít, děkuji s pozdravem.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: