Dobrý den, chtěla bych se optat jaké léky mohu používat v 6 měsíci těhotenství na kvasinkovou infekci. páli mě a svědí, mám ji zduřelou, výtoky už ustoupili. Poradte mi co je pro tehotnou nejbezpečnější. děkuju
Dobrý den, v tehotenstvi je doporučeno užití lokálního antimykotika clotrimazol.
Obdobné otázky
- Dobry den prosim marodim od 1.3.a do ted trpim velkymi bolestmi hlavy na cele spanky a horni cast hlavy cely den leky nezabiraji a v sobotu jsem byla na pohotovosti dali mi injekci a sebou dva prasky.Ted se snazim objednat na neurologii aby mi pomohli.Cim by to mohlo byt?Dekuji vam moc Voborilova
- Dobrý den, mám bolesti levého kolene, po pádu na lyžích cca před 3 měsíci. Bolesti mám stejné jak v klidu tak při zátěži. Bolí to na vnitřní straně a jakoby ze shora (uvnitř). Jsem po vyšetření RTG a MR, bez nálezu. Doporučení je jít na artroskopii. Zajímá mě jaká může být diagnóza? Děkuji za odpověď.
- Dobrý den.Již několik let jsem se potýkala s paradentozou,našla jsem tehdy zubní lékařku,která mi vytrhla 8 zubů najednou,řekla,že to je její rekord.Za mustek na 5 dní jsem zaplatila 8000 nahoře i dole .Poté na pojišťovnu,bohužel za celých 5 let jsem se s tím můstkem ani 1x nenajedla,i když jsem k ní…
- Dobrý den je možné mít alergickou reakci ve formě těžší dýchání po léků esprital, který beru víc, jak šest let. Má psychiatrička tvrdí, že né a lék mám prý brát dále. Děkuji
- Minulý čtvrtek mi paní doktorka dávala korunku na sedmičku. Zub mě od té doby bolí a zhoršuje se to. Čím to může být a co mám dělat? Děkuji!
- Dobrý večer.Chtěla jsem se zeptat.Mam dceru 10 let.Stěžuje si už několik měsíců na palce u noh.Přijde mi že ji zarůstaji nehty,ale možná se pletu.Berete i děti na prohlídku?Je strašně citlivá,tak potřebuje citliví přístup.Máte dlouhou obědnávací dobu?Děkuji předem za odpověď Helena
- Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli mužů k psychologovi bez rodicu přesto že mám 16 let.
- Dobrý večer mám 3 leté dítě ,několikrát za den má záchvaty vzteku asi pul roku pořád se to stupnuje .Když ho chci zkidnit nechce se nechat strašně křičí až chraptí platí na něho když se uklidní sám pod dozorem .Konzultovala jsem to s pediatrem .nic nepomáhá laskavé slovo ani přísnost ,poradíte mi ?
- Dobrý den,syn má po úraze palce ruky (pořezaná šlacha a zlomenina) bolest a menší zarudnutí a hlavně má jakoby tvrdou kuličku,což vypadá na zapomenutý steh.Byl s tím sice zpět v Nemocnici ale tam mu řekli,že to nic není,že je to v pořádku.Kam s tím nejlépe zajít, myslím k jakému odbornému lékaři?
- Dobry den,chtel bych se zeptat.Pali me na plici,v oblasti srdicka.vetsinou kdyz se zhluboka nadechnu.myslel jsem ze to je neco ze srdcem.mel jsem na vikend holtra rekli,ze ho mam v poradku
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: