Dobrý deň. Aký vplyv má fajčenie na vekom podmienenú degeneráciu makuly? Ďakujem
Určitě, je to jeden z rizikových faktorů. Z. Gajdošíková
Obdobné otázky
- Dobrý deň. Prosím Vás aký vplyv má fajčenie na vekom podmienenú degeneráciu makuly? Ďakujem
- Dobrý den. Může se kýla projevovat i jako mírná bolest břicha, která trvá jen občas a občas píchne v nějaké části břicha? Trvá to asi 3 dny a trochu to ustává. Rozdráždil jsem si pupík seškrábnutím strupů, takže i při ohnutí bolí oblast pupíku, ale ustává to. Při zatlačení pupíku směrem do břicha je…
- Dobrý den, již asi 5 let neúspešně bojuju s kožním problémem, původní kožní lékařkou diagnostikovanou jako acne vulgaris, dalšími třemi kožními lékařkami, které jsem navštívila za poslední rok, jako folikulitidu. Všechny mě léčily volně prodejnými přípravky v kombinaci s lokálními antibiotiky v mastech,…
- dobry den ,chtela bych darovat ledvynu svemu otci ,jaka se pravdepodobnost ze ledvynu jeho telo neprjme ,dekuji za odpoved jana
- Dobrý den, může manžel při užívání léku Tamsulosin HCI Teva užívat i přírodní doplněk stravy No - prostal , který obsahuje kombinaci extraktu z plodů palmy trpasličí (Serenoae extractum) a vitaminu E (Tocoferolum aceticum)? Děkuji.
- Psal sice,že zažil bolestný rozvod. Rád by mě blíže poznal. Prý jen neví jak nato. Když navrhuji setkání nereaguje. Co dál?
- nemohu najit zubare,jsem ze zlina chybi mne zuby,spatne se mi kouse mam zazivaci problemy a ted i psychicke muzete mi poradit? dekuji Pavlina ze Zlina
- Dobry den. Mam otazku ohledně narkozy a aantikoncepce. Je mi 17 let a beru hormonální antikoncepci. zitra me ceka operace kotniku v celkové narkoze. Konkrétně plastika vazu. Je antikoncepce problem? Cetla jsem ze to muze způsobit docela vazne problemy. Muzu vas poprosit o vas nazor? Dekuji
- Přeji dobrý den. Pět měsíců užívám Trittoco Prolong 75 mg 0-0-1. K tomu jsem začal užívat Rivotril 0.5 mg 1-0-1. Asi po třech hodinách po užití Rivotrilu se dostaví vnitřní napětí a napětí mimických svalů (ztěžuje komunikaci). Stav trvá několik hodin. Dříve jsem užívat Lexaurin a tenze byly ještě…
- Dobrý den, mám nehtovou plísen na rukou. Při návštěvě lékaře bylo doporučeno, abych si něco koupila v lékárně, že lék je nebezpečný, zanechává prý změny na játrech. Po zakoupení různých přípravků za dost peněz jsem se plísně nezbavila. Je mi 70 let a ráda bych měla ještě pěkné nehty. Moc Vám děkuji a…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: