Co mam dělat s Kopřivkou?
Dobrý den, rad bych se zeptat co mám dělat s Kopřivkou vyskytující se více jak měsíc na penisu a oblastech varlat. Jako nezkušený 15 letý člověk se bojím ze by to uz nemuselo zmizet a tak bych se rad zeptal jak bych se toho mohl zbavit. Příčinu vyskytnutí bohužel nevim. Mohla by jste mi prosim pomoci? Kolik se platí pokud bych k vám prisel na kontrolu? Moc dekuji
Bylo by dobré, aby jste se přišel nechat vyšetřit, o co se opravdu jedná. Pak Vám mohu teprve doporučit léčbu. Vyšetření hradí zdravotní pojišťovna, vy neplatíte nic.
Obdobné otázky
- Dobry den, chci se zeptat chyby me 3/4 spodni zadni stolicky a doprovazi me uz 4 dny bolesti stim spojene. Da se stim neco udelat a ci to nebude nejak s osetrenim pripadne nejak bolestive? dekuji moc za Odpoved
- Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné pomocí hypnózy léčit mentální bulimii, případně zda máte s touto nemocí zkušenosti. Trpím touto nemocí již 5 let a zatím všechny mé pokusy o uzdravení selhaly. Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, bylo by prosím možné se k Vám objednat? Mám podezření na kožní plíseň. Děkuji
- Dobrý den, prosím o radu pro našeho pejska. Je mu 8 let a bojí se bouřky, je nervozní v autě . Léčí se na epilepsii.
- Dobrý den, přijmate nové pacienty? Chtěla bych objednat k vám přítele. Poslední dobu jeho psychicky stav se zhoršuje, a chci mu pomoci někoho najít. Přítel ví, že potřebuje terapie. Jestli ne přijmate nové pacienty tak mohla byste prosím mi doporučit někoho jiného?
- Dobry den Potrebovali bychom mobilniho veterinare na uspani nemeckeho ovcaka, ktery byl pred dvema lety operovan a byla mu diagnostikovana rakovina ,ktera je zhoubna. Uz se to opet vratilo a fenka se zacala trapit a nechceme uz ji to prodluzovat. Nechceme ji prevazet bylo by to pro ni jeste vetsi stresovani.…
- Dobrý den, paní doktorko, ráda bych našla dobrého očního lékaře pro mého přítele, který nemluví česky. Hovoříte prosím anglicky? Děkuji za Vaši odpověď, Lucie
- Dobrý den,prosím Vás,je možné se nechat u Vás jednorázově vyšetřit?Jsem v péči svého gynekologa a jelikož mám neustále potíže a lékař to necháva tak,chtěla bych to probrat s jiným lékařem a př.změnit gynekologa.Mohu si vyžádat i svou kartu?Děkuji.
- Děkuji za částečnou odpověď. Ano, nosím brýle, ráno si kapu oční slzy Ocutein Lutein brilant 1 kapka každé oko,čočky nenosím,nezranila jsem se, jsem v SD, 73 let,na levé oko jsem se před 8 lety léčila -tromboza sítnice, beru léky na revm.ardtritidu i osteoporózu ,kolísající KT, hormon Euthyrox 100,některé…
- Dobrý den, prosím o radu co si u Vás koupit na mé neduhy. Ráno po probuzení a vstání z postele suchy kasel, nekdy az davivy. Trva to uz pres rok. Nekdy pomuze lehnuti. Jsem nekurak 33 let. Vsechna vysetreni negativni (srdce, gastro, orl, plice, astma, tubera, alergologie, mycoplasma, chlamydie, borelie…