Dotazy od pacientů (3)

• Dobrý den, otec je po resekci tenkého střeva, bylo mi vzato 60cm, dodržuje bezlepkovou šetřící dietu

Dobrý den, otec je po resekci tenkého střeva, bylo mi vzato 60cm, dodržuje bezlepkovou šetřící dietu a chodí každý den vícekrát na záchod má většinou řídkou stolici, ale od včera se mu nechce a nejde to, je to možné?? Předem děkuji za odpověď.

Ano, je.

chci se zeptat, kdy mám nárok na bolestné, pokud jsem studentkou střední školy?
    Nehoda se mi stala 28.11.2017, ale zatím jsem do školy nedonesla vyplněný posudek o bolestném od doktora, jelikož jsem neměla příležitost k němu jít. Dnes je 4.6.2018, vyplní mi doktor posudek…

MUDr. Vladimír Hadač

posudek je možno dodat i nyní, je potřeba mít zprávu o prvním ošetření.

• Dobry den,mam problémy s křečovými žilami na nohou.Je mi 37 let a kdysi jsem už jednu operaci podsto

Dobry den,mam problémy s křečovými žilami na nohou.Je mi 37 let a kdysi jsem už jednu operaci podstoupila.Je vaše klinika zaměřená i na tenhle problém?

MUDr. Vladimír Hadač

Je možné vyšetření na chirurgické ambulanci,doplnit uz vyšetření a dle nálezu další péče,včetně operace v indikovanem případě.