Dotazy od pacientů (4)
Dobrý den chci se zeptat jdu na první kontrolu stačí donést jen moč nebo ještě něco jiného děkuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Moč nosit nemusíte. Ideální je domluvit se sestřičkou.K nám není zapotřebí nosit nic :) jen sebe a dokumentaci z jiných odborných ambulancí a doporučení od Praktického lékaře.
Dobrý den, dnes jsem si měřila cukr po dlouhé době, jelikož se mi vposl. době motá hlava a je mi jaksi divně slabo, a měla sem po jídle hned po jídle 4.6, za pul hodiny 3.6.. Můžete mi prosím poradit, co mám jíst, aby se mi zlepšil cukr? Bojím se, abych neměla hypoglykemii. Děkuji.
Souhlasím s názorem lékaře viz výše . Koliba
diabetická noha
Dobrý den, pane doktore mám na Vás tento dotaz. Manžel je v současné době hospitalizovaný v nemocni, neboť dostal zánět do nohy, má otevřenou patu, kde mu na chirurgii odřezali neživou tkáň.Hrozí amputací nohy, myslíte, že je nějaká naděje nohu zachránit. Děkuji
Dobrý den.
Pokud je v nemocnici má jistě plnohodnotnou péči , kterou nabídnout ambulantně jistě nelze . Stav na dálku nelze posoudit. Pokud se kolegové rozhodnout pána propustit můžeme…
nemám titul
Jsem diabetik,můj doktor odchází do důchodů,chtěl jsem se přeobjednat k vám na základě velmi dobrých referencí svých známých. Prosím sdělte mi vaše podmínky.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Jistě jsem ochoten Vás převzít do své péče, pokud pan doktor již končí. Vhodné je se objednat u sestřičky, která si s Vámi domluví termín tak aby Vám vyhovoval. Ideální bude mít s sebou dokumentaci…
Často kladené dotazy
Dobrý den, synovi 18 měsíců se udělali molousky, byli jsme na kožním, tam říkají že je to furt okey
Dobrý den, v případě že se jedná o molluscum contagiosum, tak se prosím ihned…