Dotazy od pacientů (63)

prosím Vás, léčím se s hypertenzí, beru Egilok 25 mg - 1 tabletu denně. Mohu tento lék užívat po dobu celého těhotenství? Děkuji.

MUDr. Marie Ládová

V době gravidity, hlavně ve 3. trimestru není tento typ léků doporučován.
    Ládová

• Dobrý den, během dvou dnů mě již po druhé v noci postihly hrozně bolesti. Bolesti jsou okolo pupku a

Dobrý den, během dvou dnů mě již po druhé v noci postihly hrozně bolesti. Bolesti jsou okolo pupku a uprostřed nad pupkem, včera již i lehce pod levé žebro. Břicho jako by bylo plné a hrozně tvrdé. Bolí i v leze či na dotek. Bolest je šílená, náhlá, bodava a postupně přechází v křeče. Zvláštní…

MUDr. Marie Ládová

Rozhodně vyhledat lékaře, může jít o banalitu , ale i něco závažnějšího.

• Vytvořila se mi bulka v konečníku,byla to otázka cca 1-2dni,velikosti fazole.Zprvu tvrdá a na omak a

Vytvořila se mi bulka v konečníku,byla to otázka cca 1-2dni,velikosti fazole.Zprvu tvrdá a na omak a stlačení bolestivější,nyní po dalších cca 2-3 dnech měkké a citlivost se snižuje.Krev ve stolici žádná Nikdy ani nyní , rizikové faktory spojené s rakovinou konečníku vylučují . Jaký doporucujete…

MUDr. Marie Ládová

Navštívit chir. ambulanci , optim. Proktologickou.

Často kladené dotazy