Dotazy od pacientů (3)
Dobrÿ den, chtěla bych se zeptat, kolik stoji bělení zubů. Děkuji
Dobrÿ den, chtěla bych se zeptat, kolik stoji bělení zubů. Děkuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Z vlastních zkušeností s bělením bych Vám doporučila kombinované bělení Purewhitening.
Kombinované bělení znamená, že na Vaše zuby jsou zhotoveny v laboratoři nosiče na bělení, do kterých budete aplikovat gel po dobu 14 dní. Následně na tuto domácí fázi navazuje ordinační bělení. Tento delší proces zajistí dostatečné probělení zubu přes sklovinu až do dentinu a tudíž by se původní odstín barvy už neměl vrátit. U nás je cena bělení 9500 Kč.
Hezký den přeje Kratochvílová Lenka.
Dobry den uz treti den me boli kost v puse pod zubami mam to trosku natekle coto muze byt bolito kdyz polikam i pri skousnuti jamam takovi problem ze mam panicky strach ze zubare jen slisim vrtacku utikam muzete mi poradit jak to prekonat a co stim mam delat sveho zubare bouzel nemam dekuji za odpoved
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, určitě je nutná návštěva zubního lékaře, který zub vyšetří pohledem i rentgenologicky. Při vstupní konzultaci se domluvíte na dalším postupu.
Pokud máte strach z ošetření, je v dnešní době několik variant. Ošetření v celkové anestezii, v premedikaci, kdy ošetření prospíte. Nově používáme na našem pracovišti i Entonox (rajský plyn). V případě zájmu můžete kontaktovat naši recepci U Smile. Hezký den. S pozdravem Kratochvílová Lenka
Zveme vás na návštěvu
instruktáž domácí dentální hygieny1 450 Kč
Dobry den, delam jeden velmi dulezity projekt do skoly do hodiny biologie o lidskem traveni. Tento
Dobry den,
delam jeden velmi dulezity projekt do skoly do hodiny biologie o lidskem traveni. Tento projekt rozhodne ze 45% o me vysledne znamce, rada bych se tedy zeptala Vas, specialistu, na otazku, kterou bych rada uvedla mezi zajimavosti.
Kolik % kalorii se vstrebava v ustech? Slysela jsem od neoverenych zdroju, ze jista cast to je, ovsem mela jsem zato, ze k absorbovani kalorii dochazi az dal v travicim traktu.
Dekuji a omlouvam se, pokud jsem rusilaODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, většina živin a tím pádem i kalorií se opravdu vstřebává dále trávicím traktu, nejvíce ve střevě. Počáteční štěpení živin začíná již v ústech pomocí enzymu amyláza, která štěpí sacharidy. Nelze ale procentuálně říci, kolik kalorií to přesně je. Hezký den LK
Často kladené dotazy
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na flek, který se mi udělal v podpaží (mírně pod podpažím). Nejprve
Dobrý den, může se jednat o přehnanou alergickou reakci po aplikaci deodorantu…