Dotazy od pacientů (8)

• Dobry den, urobil sa mi utlak na pate od topanky a pracovala som na dvore. Nevismla som si a dobla m

Dobry den, urobil sa mi utlak na pate od topanky a pracovala som na dvore. Nevismla som si a dobla ma do toho otlaku sliepka, az mi zacala tiect krv. Prosim ake je riziko nakazy nejakou chorobou, pripadne akou? Sliepky nemaju ziadne ochorenie, su v dobrej kondicii. Dakujem za odpoved

MVDr. Lenka Müllerová

Nemám obavu z žádné závažné nemoci, desinfekce rány bude postačující. V případě zarudnutí, otoku se obraťte na svého obvodního lékaře.

Dobrý den, prosím Vás, smĕl bych mít prosbu?

Mám moskevačku okolo šesti let, přes víkend se jí na bříšku udělal zarudlý flek...
    Zatím není horký, ale ma tam stroupky od krve, očividně od kousání.
    Aplikoval jsem jí na to mast, a také desinfekci, ale bohužel, zdá se…

MVDr. Lenka Müllerová

uvedené je potřeba vidět v reálu.Dostavte se na naše pracoviště , kde zvíře vyšetříme a dostanete i medikaci . Ordinační hodiny jsou PO, UT 10-14, 16-19, stř 16-19, ČTVR, PÁ…

• Dobrý den,jsem z Břeclavi,chtěla bych nechat vykastrovat kočku. Jaká je prosím cena u veterinářů v B

Dobrý den,jsem z Břeclavi,chtěla bych nechat vykastrovat kočku. Jaká je prosím cena u veterinářů v BV? Děkuji za odpověď.

MVDr. Lenka Müllerová

Dobrý den, ceny úkonů jsou smluvné, takže nelze na vaši otázku odpovědět.
    MVDr.Müllerová

mám psa 12. letého bandoga. Měsíc kulhá, levou zadní má ohodně slabší než pravou.
    Naše doktorka řekla že je starý na operaci, že to má celý utržený.
    Venku hodně odpočívá, po schodech mu pomáhám.
    Proti bolesti má Rycarfu 50mg. Ale i tak při sednutí kňučí.

MVDr. Lenka Müllerová

Doporučuji ortopedické vyšetření a následnou chirurgickou intervenci, samozřejmě po řádném předoperačním vyšetření. S přáním hezkého dne

• Dobrý den agama vousatá .nemá pohyblivou packu,,jako,když by ji neměl a má jí nateklou,co to může bý

Dobrý den agama vousatá .nemá pohyblivou packu,,jako,když by ji neměl a má jí nateklou,co to může být?

MVDr. Lenka Müllerová

Dobrý den, jak píše kolega Seman, určitě navštivte svého vet. lékaře co nejdříve.

MVDr. Lenka Müllerová

Na uvedený dotaz nelze odpovědět, škála diagnoz je bohužel rozsáhlá, doporučuji vyšetření v reálu. Hezký den

Hello

I'm sorry for english language, but I don't know what to do. My cat was vomiting this morning and seems sleepy all the time. Should I go to a doctor or it could be that she ate something bad yesterday, that caused this troubles.

Thank you

Visit your veterinary

• Dobrý den, mám sedmiměsíční fenku křížence pudla a knírače. Do budoucna uvažuji o kastraci, ale názo

Dobrý den, mám sedmiměsíční fenku křížence pudla a knírače. Do budoucna uvažuji o kastraci, ale názory na to, kdy by se měla provádět se liší. Je dostatečné podle Vašeho názoru nechat proběhnout pouze jedno hárání a hned vykastrovat? Děkuji za odpověď.

MVDr. Lenka Müllerová

Dobrý den, doporučuji vykastrovat fenku po prvním hárání