Dotazy od pacientů (3)

• Dobrý den včera večer jsem dal omylem pěstí do futer a teď mě bolí kloub ukazováčku bolest je mírná,

Dobrý den včera večer jsem dal omylem pěstí do futer a teď mě bolí kloub ukazováčku bolest je mírná, bolí mě při pohybu ukazováčku pouze v kloubu.Tak bych se rád zeptal zda-li sním mám něco dělat nebo jej mám pouze nechat v klidu.
    Děkuji.

MUDr. Jiří Jakubův

Múže jít o banalitu, ale také o vážnější stav.
    Doporučuji navštívit lékaře chirurga .

• Dobrý den, jsem týden po plastice nehtového lůžka a beru penicilin na angínu. Okolo stehů se mi zača

Dobrý den, jsem týden po plastice nehtového lůžka a beru penicilin na angínu. Okolo stehů se mi začal dělat hnis a chci se zeptat jestli je dobře když vytéká nebo bych měla radši zajít k doktorovi.
    Děkuji za odpověď

MUDr. Jiří Jakubův

Hnisání v ráně je vždy známkou komplikace.Doporučuji návštěvu lékaře.

• Dobrý den, při práci v kleče jsem ucítil při vytočení na kolenou bolest, přeskočení. Koleno mě neome

Dobrý den, při práci v kleče jsem ucítil při vytočení na kolenou bolest, přeskočení. Koleno mě neomezuje při chůzi ani při napnutí. Bolest se ozve při úplném pokrčení, dřepnutí, kleknutí či přitáhnutí nohy k sobě. Po několika dnech klidu se koleno zdá být lepší, ovšem při špatném kleknutí či…

MUDr. Jiří Jakubův

Může jít o poranění menisku, zajděte k lékaři.

Často kladené dotazy