Dotazy od pacientů (3)
Dobrý den, na přirození mám pupínky, trápí mě to už řadu let, tvoří se jen tam kde se penis dotýká varlat a jsou vidět jen když napnu kůži. Nechával jsem si dělat krevní testy na nemoci, výsledek byl vždy negativní tak jsem se lékaři s tímto konkrétním problémem nesvěřil, je to pro mě trošku trapné.
Pane,
nestydˇ´te se a nechte se vyšetřit obvodním urologem.
Dobrý večer, při práci se mi zapichl trn (cca 0,5cm) akátu mezi klouby, následně po vytáhnutí začala ruka otékat a bolet. Už to jsou 3 dny a bolest ani otok neustupuje. Poradí mi někdo o co se může jednat? Děkuji
Správné doporučení.
MUDr. E. Votoček
Dobrý den mám zapíchli střep v noze a je hluboko a není to vidět jen cítím jak mě to bolí a píchá v okolí místa jak doktor pozná přesně kde to mám zapichle děkuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Já bych zhotovil rtg měkký snímek , který by byl
orientačním ukazatelem , jak je cizí těleso veliké a kde je lokalizované. Nezastávám názor kolegyně , která je přesvědčena , že střep na rtg není vidět. Samozřejmě, že vidět je, jen se musí rtg snímek správně provést.
Autor
Často kladené dotazy
Dobrý den, má 16-ti letá dcera má občas panické ataky. Nyní odjíždí na 14 dní sama do zahraničí na s
Dobrý den, paní Dominiko,
Je naprosto pochopitelné, že máte…