MUDr. Oldřich Kompert

Parodontolog · Více

Odborný stomatolog-parodontolog

Morseova 251, Praha 10900

Skvělý zubař, jeho údajnou drsnost bych spíš charakterizovala jako maximální, až puntičkářskou pečlivost. Jsem nanejvýš spokojena, že jsem po třicetileté "péči" polikliniky na Zahradním Městě našla kvalitní náhradu v zubní ordinaci v Petrovicích.

• Odborný stomatolog-parodontolog Jiný  •

• H

Pan doktor ma specificky humor, to je pravda, ale pristoupime-li na nej, tak zde mame skveleho odbornika, ktery se s obroskou erudici postara i o ztracene pripady (muj bezny lekar pravil, ze se diky paradentoze musim smirit se ztratou vsech zubu). Po rocni peci u mudr. Komperta mam "jen" o 4 zuby mene, zpevnene dasne i vsechny zbyvajici zuby a navrh 4 zpusobu, jak ztracene zuby nahradit, od nizke castky po celkem velkou, je to jen na mem uvazeni, do niceho nejsem tlacena. Jsem stastna, ze me pan doktor vzal do pece a vrele doporucuji!

Za celou naší rozvětvenou rodinu musím se přidat k chvále této ordinace. Navštěvujeme ji už hodně let a jsme velmi spokojení. Takovou péči jsme předtím nikdy neměli. Kaslová

• G

Někdo píše drsný, drsnější. Z mého pohledu má příšerné chování a jednání s pacientem pod úroveň. Nikomu nedoporučuji návštěvu jeho ordinace.

• Důsledný, pečlivý...

• Pečlivý,velmi dobrý paradontolog, díky jeho péči můj chrup je funkční.

• velmi dobrý a systematický přístup. vysoce erudovaný.

Jan Bříza

• Drsný, ale super. Myslím si, že je to velký odborník. Mě moc pomáhá.

Pan doktor své práci opravdu rozumí na 100%.Chodím k němu už několik let a zuby mam díky jemu furd vlastní.

• Mudr. Komperta - skveleho parodontologa - doporucuji!