Anna Hájková
Paní terapeutka je velice schopná a jde vidět že ví jak pomoct ostatním. S paní terapeutkou se cítím v bezpečí a mohu ji doporučit každému kdo se s něčím trápí. Díky ní se dívám na svět jinak a ne jenom z pohledu bolesti.
Veronika
Terapeutku Nicole mi doporučila moje velmi dobrá a zkušená psycholožka pro moji dospívající dceru.Prakticky hned si porozuměly a začaly spolu pracovat na tématech dospívání-vztahy,škola,ale i rozvod rodičů nebo bolestivý rozchod s prvním klukem. Naše spolupráce trvala skoro 3 roky a dcera se vždy cítila bezpečně a mohla s Nicole konzultovat prakticky cokoliv.Velmi doporučuji Nicole, zvláště pro její citlivý,laskavý,empatický přístup a i otevřenost a porozumění dospívajícím dětem!
Alena
Paní terapeutku Vám ráda doporučím. Je empatická, vnímavá a velmi profesionální. Vytváří bezpečné a respektující prostředí, kde se cítím vyslyšená a pochopená. Její přístup je citlivý, ale zároveň praktický a strukturovaný, což mi pomáhá lépe porozumět sobě i svým tématům. Oceňuji její lidskost, klid a schopnost vést k opravdovému posunu.
L.S.
S paní terapeutkou Nicole jsem moc spokojená. Dlouho jsem hledala někoho, kdo nebude jen tichý terapeut ale i mi něco ozvučí a pojmenuje. Oceňuji její empatický, laskavý a hlavně lidský přístup.
• jiné místo • Jiný •
U paní terapeutky velmi oceňuji otevřenou a bezpečnou atmosféru, díky které jsem se při sezeních cítila uvolněně a mohla mluvit o všem otevřeně . Již během prvních několika sezení mi pomohla uvědomit si souvislosti, které mi v běžném životě pomáhají.
Z
Zuzana
Doporučuji. Paní psycholožka mi pomohla vyřešit si v sobě můj dlouholetý problém. Zároveň mi pomohla s aktuálními tématy. Obecně vzato řešíme rodinné vztahy, zásadní životní změny, sebevědomí, apod.
Vojtěch
Vnímavá a empatická terapeutka se selským rozumem, snadno si rozumíme a mluvit se může o čemkoliv. Už po prvních pár sezeních mi pomohla pochopit věci, které ve mně bublaly roky. Při konverzacích se cítím rovnocenně a vede mě k tomu, abych si věci uvědomil sám.
Můžu doporučit.• jiné místo • Jiný •