MUDr. Miloslava Weingartová

Pediatr Více

Vimperk 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost

Krátká 18, Vimperk 38501

• S

Mudr Weigartová je nejlepší lékařka co znám z dalekého okolí. Spolu se sestřičkou jsou vždy milé, ochotné a ve svém oboru velmi pečlivé. Na jakýkoli zdravotní problém, či dotaz dokázala najít tu nejlepší variantu. Prostě nenechala nic náhodě a vdždy pomohla.

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

• Nikdy jsem neměla problém.U všech tří dětí 14 + 12 + 10 let péče od narození a vše v pořádku,milá péče...a pokud bylo hůř,vždy jsme byli posláni do nemocnice.Můžu hodnotit jen velice pozitivne.

Nejlepší dětská doktorka ve Vimperku!

• Paní doktorka je zkušená odbornice, která se ochotně věnuje pacientům, vždy dobře poradí a pomůže. Mimo jiné je v práci každý den už od 7 hod do pozdního odpoledne nebo do večera. Ve svém volném čase po večerech a o víkendech jezdí na odborné přednášky a školení, a tak má aktuální přehled o všech novinkách a o nejnovějším přístupu k léčbě, očkování a celkové péči o pacienta. Rozhodně si nezaslouží sprosté a nepravdivé pomluvy, které se sem někdo nestydí napsat.

• Paní doktorka je určitě odbornie a velmi zkušená doktorka,od té doba co změnila sestřičku za mladé usměvavé sluníčko se tam začly těšit i děti.Jen s tou čekárnou proboha paní doktorko něco udělejte,je to hrůza děs,hračky staré rozbité umudlané nefunkční,stačilo by méně ale celkově to pojmout novodoběji.Stačí,že si nemůžeme u vás zaparkovat z technických důvodů kočárek!

• Velmi dobrá doktorka

Paní doktorka Weingartová je velice dobrá lékařka, k naší dceři i k nam se chova velice hezky a klikoliv potrebujeme poradit vždycky nam vyjde vstříc.Nedovedu si představit, že bychom chodili jinam

Kdykoli jsme u paní doktorky,tak máme pocit jako že by jsme už měli jít. Působí dojmem že na nás nemá čas. Při preventivních prohlídkách nezájem. Nejsme spokojeni

Chodíme k paní doktorce s dcerami.Je příjemná,hodná a jít k ní na návštěvu do ordinace je prostě pohoda!!! Jsme s ní velice spokojeni. Tímto zdravím i její sestřičku.