Ord. lékaře specialisty - kožní

Barvířská 495, Most 43401

• V

Čtu tu jak je pan doktor arogantní a protivný, je pravda že na první pohled může působit trochu nepříjemně ale jde tu především o profesionalitu a diagnostikovani. Za mě vše na 100%. Léčím se s lupusem a když jsem byla jinde vsichni mi říkala že se jedná o pouhé akné i přesto že pan doktor poznal hned na první návštěvě jeho ordinace že se jedná právě o lupus. Co se sestry týče má toho za celý den taky spoustu a do telefonu může znít nepříjemné a kolikrát se jí nedivím proč když to slyším v té čekárně, ale jinak je velice milá a dokáže vyjít vstříc, nesmíte vždy hledat na všech to nejhorší to umí každý.

• Ord. lékaře specialisty - kožní Jiný  •

• Bohužel, mám také negativní zkušenost. Můj přítel dostal vyrážku skoro po celém těle, která mu způsobovala velké problémy. Trápí ho to skoro týden, protože se nejprve pokoušel koupit si v lékárně mastičky na doporučení lékárníka a zkusit konzervativnější léčbu. Nepomohlo nic a tak jsem dnes telefonicky kontaktovala ordinaci pana doktora. Sestřička velmi nepříjemná a řekla, že první volný termín až za měsíc a půl. Na mou otázku, že je to velmi akutní, jestli by se opravdu nedalo trošku dříve mi bylo hrubě sděleno ať to zkusím někde jinde, ale u nich ne. Mrzí mě, že už celkově mám dlouhodobě špatnou zkušenost se zdravotní péčí u nás a i přes to, že člověk jde k lékaři až opravdu ve vážném případě, všude naráží na aroganci, netečnost a odchází s pocitem, že vůbec někoho obtěžoval. Je to velmi smutné.

• V

Pan doktor mi léčil atopický ekzém, předepisoval mi hromady kortikosteroidů a mě tak ztenčily kůži, že jsem si na ni nemohla ani sáhnout, bolest neskutečná. Potom jsem přešla k jinému lékaři a mám po atopickém ekzému a po všech kožních problémech. Proto za mě nedoporučuji.

• Navštěvuji ho odmalička (přes 15 let), a když to řeknu hloupě, člověka až mrzí, když nemá nějaký ten problém aby si skáknul k p. doktorovi, protože tohle je jeden z mých top doktorů, naprostá odbornost, profesionalita, skvělý humor a lidský přístup. Dokonce si pacienty i pamatuje, což mě opravdu potěšilo, když jsem tam přišla s problémem cca. po 5 letech a on hned věděl kdo jsem a s jakými jsem tam chodila problémy.A pokud s ním má někdo problém, tak jedině arogantní lidi co navštěvují řezníky typu: Rovner apod. nebo se škvaří v solárkách a na sluníčku celé dny. Pokud jde o pihy, koukám, že se tu probírají, on byl ten kdo mi s nimi pomohl a poslal na odříznutí k p. Chýlkovi do Litvínova (další skvělý pan doktor, kterému nechybí humor ani při zákroku). Díky těmto pánům člověk ví, že poctiví doktoři pořád existují, i když už se vyskytují výjimečně a pacienti se neklepou doma strachy před jejich návštěvou.

Nevím u koho paní Lucie byla - ale já k panu doktorovi chodím už přes 20 let a nikdy žádný problém. Naopak k doktoru Rovnerovi ani v posledním tažení - jedna zkušenost s ním, kdy nevěděl co je napsáno na krabičce masti, kterou mi předepsal, a ptal se mě jestli je to napsané rukou - mě dodělala.
    Ale abych se vrátila k panu doktorovi Bočanovi - mě arogantní nepřipadá, má smysl pro humor - pro dost lidí asi nezkousnutelnej. Nestalo se mi, že by mě odmítl ošetřit nebo mi vynadal, když jsem přišla neobjednaná - samozřejmě že jsem si musela počkat až bude mít chvíli volno, ale byla jsem ráda, že mi pomůže.

Pan doktor je velice arogantní a nepříjemný.! Přišla jsem k němu pro radu a pomoc,ale žádné jsem se nedočkala.Místo toho jen odsekávání a arogantního chování.Když jsem mu ukazovala až strkala ruku s vyrážkou pod nos,tak absolutně projevoval nezájem.A když jsem řekla,že jsem zoufalá a hledám pomoc kdekoliv a hlavně,že chodím k Rovnerovi tak byl oheň na střeše.A už se se mnou dál bavit nechtěl.Stále opakoval,že ví to samé co pan doktor Rovner a vůbec se neobtěžoval o nějakou diagnozu nebo jinou léčbu.Stačilo jen 10 minut na tom, aby mi bylo tak špatně a srdce mi bušilo.Byla to má první návštěva a taky poslední u pana doktora Bočana v Mostě.Budu o tom informovat známé,příbuzné i rodinu.Ti nejlepší doktoři odcházejí a místo toho tu máme ty co jen berou prachy a nepomůžou.

• Dobrý den,

pana doktora Bočana jsem navštěvoval již léta, vždy zejména s problémem velkého mateřského znamínka na zádech. Když došla řeč na to, že bych to chtěl odstranit tak vždy byla odpověď stejná - nedoporučuji, rakovina , riziko..... a tak dále pořád dokola.Když jsem navštívil pana doktora o 3 měsíce dříva na kontrolu s ,,pihou,, pan doktor se mohl zbláznit, co tam dělám a proč nepřijdu až v prosinci podle doporučení když nemám problémy a tak.Už onehdá jsem začal pochybovat o zdravém rozumu pana doktora.Když jsem si pihu zatrhl asi po paté při jízdě na tobogánu, navštívil jsem jiného doktora, rovněž z Mostu a ten mi pihi bez jakžchkoliv problémů odstranil a na obhajobu pana doktora Bočana řekl, že by byl proti sobě, protože mě nemusel léčit a každý rok si za mou návštěvu napsal body a vybral regulační poplatek.Tímto jsem s milým pane Bočanem skončil.Jeho vychcanost a mamonářství mu přerostlo přes jeho přísahu pomáhat lidem.

• Mně pan doktor s mým problémem pomohl.Vůbec mi nepřipadá arogantní,přešla jsem k němu od kožní lékařky z druhého města,která mě sice vyšetřila,ale nerozpoznala správnou diagnózu.Doporučila mi pouze kosmetické ošetření,diagnoza byla však závažnější.Tu mi určil až doktor Bočan a jeho léčba mi pomohla.Tak moc děkuji.

• Pan doktor Bočan je odborník na svém místě,moc mi pomohl,je příjemný,poradí,vše vysvětlí.Jsem mu moc vděčná.I sestřička je příjemná a milá.Pana doktora mohu jenom doporučit.Kovářová

• JE NEJ..