- Gynekologie a porodnictví
Palackého 201, Trutnov 541 01
Paní doktorka je velmi empatická a jsem za ní moc ráda. Vše mi vždy trpělivě vysvětlí a nebojím se na ni s čímkoliv obrátit. V případě mého nečekaného otěhotnění to byla právě ona, která mě uklidnila a pomohla mi to přijmout.
Anonymní
Paní doktorka Kokrhounová je velice empatická a milá, na všem se lze domluvit, včetně toho, že v těhotenství třeba nechci vždy vaginálně vyšetřovat, má pochopení, do ničeho nenutí. Cítím se u ní velice dobře, je mi také moc příjemné, že při vyšetření je zachováno soukromí, křeslo je za plentami, nikdy se nestalo, že by někdo vešel do mistnosti kde probíhalo vyšetření.
Co bych zlepšila a mám výtku je sdělování citlivých údajů před dalšími pacientkami u sestřiček. Často se tam sejdou dvě nebo tři pacientky naráz, některé již sestřičkami odbavené čekají na gauči, a další zodpovídá často citlivé dotazy (poslední menstruace, zda užívá antokoncepci, při registraci adresa, telefon, rodné číslo atd.) toto dle mého názoru není v pořádku.
Dále bych také uvítala, aby se paní doktorka před vyšetřením dotázala, zda chci gyn. zrcátko za příplatek a nebo ne. Je používáno automaticky to za příplatek.
Celkově jsem ale s ordinací a především s lidským přístupem paní doktorky velice spokojená
Adela Semorova
Pani doktorka je jeden z nejlepsich doktoru, ktere jsem kdy potkala. Recenze temer vubec nepisu, ale u teto pani doktorky jsem si rekla, ze si najdu cas, sednu k pocitaci a verejne doporucim.
Ivča K.
Paní doktorka je nejlepší lékařka, u které jsem kdy byla a to nemyslím jen gynekologii. Jsem u ní teprve krátce, ale hned na začátku jsem byla příjemně překvapená s jejím přístupem - je milá, empatická a člověk má celkově pocit, že je v dobrých rukou. Paní doktorku mohu JEN doporučit! Ivana
• Ordinace • •
Eliška
Nejlepší doktorka, co jsem poznala! Chodila jsem k ní od začátku jako ke své první gynekoložce a nemůžu si ji vynachválit. Její příjemné, vstřícné a osobní jednání bohužel nemá každá doktorka, a to jsem právě nejvíce pocítila, kdy jsem se přestěhovala do Prahy a musela jsem přejít k někomu jinému :( Opravdu mi chybí ta přátelská komunikace a opravdový zájem, na který jsem byla u paní doktorky zvyklá. Pokud se někdy přestěhuji zpátky, určitě jako první věc bude i to, že se k paní doktorce s velkou radostí vrátím. Buďte vděčné, že k ní můžete chodit a že ji v Trutnově máte :-)
• Ordinace • •
Klára Radová
Velice skvela pani gynekolozka ! Vyla jsem u nekolik,jednani drze a protivne,vysrtreni bolestive ,stiplave,s krvi ..... K pani dr jsem se dostala pres toto hodnoceni. Napsala jsem ji na fcb a ihned komunikovala.Muj strach tak nejak upadl i diky psani . Ja mam hrozny strach z dr . Prisel den kdy jsem byla objednana,nervozni,klepal se mi hlas,skoro mluvit jsem nemohla. Pani dr to poznala hned zmenila tema,uklidnila me a sup na vysetreni. Teda pani ! Absolutne nic jsem necitila je moc sikovna ma zlate ruce,povidala si je moc pratelska a je to clovicek na miste. Cely den jsem byla odvarena z pani doktorky. Skoda ze jsem u ni nebyla uz drive . nenuti do niceho,vse nechava na lidech je fakt skvela ! Davam nejlepsi hodnoceni ! Dekuji vam Mišo :) dokonce se tesim na pristi kontrolku :)
Ter Iee
Nejlepší Gynekologie :))) nemám důvod si stěžovat a ani mít určitě nebudu :))) paní Gynekoloska je strašně moc hodná vždy mi pomohla mám ji ráda:))
Iva
K paní doktorce jsem šla na základě názorů v této diskuzi a nelituji. Pomohla mi přijít do jiného stavu, že po roce a půl snažení u jiné dr, která říkala že je spousta času, paní doktorka začala situaci ihned řešit a do půl roku nebylo co řešit. Sestřičky jsou v pohodě velmi milé. Jenom došlo k jistému nepochopení z mé strany a paní doktorka si to bohužel brala osobně. Moc mě mrzí že je věčně plná čekárna a není možné tam být s malým miminkem, přesto paní doktorku mohu jenom doporučit.
Nemám co bych vytkla
Mlatečková
Když jsem dnes šla na prohlídku,potkala jsem pána, který mi popřál krásný druhý jarní den. Potom jako vždy perfektní paní doktorka i sestra. Co víc si přát. Hned je vám lépe, i když máte nějaké problémy.
pacientka Irena• • •