Praktický lékař pro dospělé

nám. Svobody 690, Rapotín 78814

• S

Za mě bude veliká škoda, až pan doktor jednou definitivně skončí. Vždy se mi snažil poradit, pomoct, nikdy jsem neměla pocit, "že ho obtěžuju," jak se mi stávalo u bývalé obvodní doktorky. Chtělo by to více doktorů, jak je právě pan doktor Chvátal.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• V

Jeho ordinace je jak v nedobytném hradu, nedá se tam dovolat a na emaily už taky nereagují a nesmí se klepat takže ...

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Pan doktor je mily, vstricny, lidsky, se smyslem pro humor, zrejme nespokojeny administrativou kolem,ale ani se mu nedivim. Dojizdim k nemu az od olomouce, jsem u nej registrovana pres 7let. Nova sestricka v ordinaci take prijemna. Jedine minus je nekdy dlouha cekaci doba,ale za to asi nemuze. Za me urcite doporucuji jako dobreho lekare. Loupancova

Příjemný, ohleduplný, při vyšetření projevuje zájem o člověka a nesnaží se svou práci rychle odbýt tak, jak jsem to už několikrát zažil jinde. Důvěřuji mu, protože s ním mám za celou dobu jen ty nejlepší zkušenosti.

• Vynikajici moderni lekar, trpelivy a empaticky vuci starsim lidem, velice schopny, sve praci se venuje opravdu naplno. Velmi dobre informovany v poslednich trendech, nejsou mu cizi alternativni pristupy. Muzu jen doporucit!

• Nepříjemný,pomalý a neschopný.

• Spolehlivý, ochotný, slušný profesionál. Odborně zdatný, lehce znepokojený administrativou kolem, ale i tu si myslím zvládá. DOPORUČUJI

• JSEM U DOKTORA CHVÁTALA EVIDOVÁNA UŽ PÁR LET A MUSÍM ŘÍCT,ŽE JE TO SKVĚLÍ LÉKAŘ,KTERÝ MÁ VELMI ZODPOVĚDNÝ A MILÍ PŘÍSTUP K PACIENTŮM

• Š

výborný přístup k pacienrům