Marta Vachová, neurolog Teplice

Neurolog Více

Uložit

Duchcovská 53, Teplice
Neurologické oddělení Nemocnice Teplice

Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

Ověřený profil

Paní primářka je takový náš "Anděl", je vždy obětavá, milá, vstřícná, hodná, lidská, pečlivá. Doktorka s velkým srdcem a lidským přístupem, moc si ji vážím a jsem šťastná, že jsem ji potkala.

Ověřený profil

Paní primářky si velice vážím, je to profesionál a hlavně odborník v léčbě RS. Velmi vstřícný, profesionální a lidský přístup celého MS-centra Teplice. Děkuji za jejich přístup a odbornost!!!

Ověřený profil

S lepší lékařkou jako je paní Vachova a celého jejího kolektivu v četně lůžkového oddělení a jipu neurologie jsem se ještě nesetkal. Má můj velký obdiv a uznání.Rudolf Volejník. Ústí nad Labem.

Ověřený profil

Paní primářka je nejlepší člověk kterého jsem ve zdravotnictví poznala. Vždy milá a strašně hodná mohu s ní mluvit o všem do ordinace mě vždy pozve i s manželem a vše řešíme společně. Mám jí moc ráda Prudičová Monika

Cor
Paní doktorka M.Vachová a celé oddělení MS centra v Teplicích, je perfektní... Věčně usměvavá, starostlivá o své pacienty a nejen ona i sestry a ostatní z MS centra v Teplicích.
Za dveřmi MS centra TP je jiný, lepší svět zdravotnictví, kam chodím rád, když pominu s jakou diagnózou.

Ověřený profil

Paní doktorka a vůbec celé oddělení MS v Teplicích je naprosto úžasné. Jsem jejich pacientkou půl roku a dost mi pomáhají se vyrovnat s mou nemocí. Jejich přístup a péče prostě super. To je snad první lékař, kam se nebojím chodit :-)

Ověřený profil

lékařka na svém místě, jí mohu říct vše co mě trápí a vždy m pomůže. S ní mohu vést otevřený dialog.

Ověřený profil

Paní doktorka i všichni, kteří v MS centru v Teplicích pracují jsou velice vstřícní a báječní lidé. Jsou příkladem pro všchny lékaře.

Paní doktorka Marta Vachová je velice oětavá a je vstřícná, vždy Vás příjemně a s úsměvem přivítá, vyslechne a poradí.Je to úžasný člověk s velkým srdcem a s úžasnýma znalostma a jsem jí vděčná, že se mohu léčit právě u ní. Tímto bych jí chtěla za vše velmi poděkovat.S úctou Lenka Hrůzová.

Marta Vachová je prostě nejlepší.