Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíZkušenosti
Nedoporučuji! Po neúspěšné léčbě ATB, si vyžádal můj obvodní lékař konzultaci s touto paní Dr. (zda-li je nutné nasadit další ATB, bylo podezření na zánět dutin). Paní Dr. mě odmítla, že se mám dostavit odpoledne, přišla jsem přesně a po tři čtvrtě hodině v čekárně mě opět odmítla s tím, že nemá čas. Cituji: "Přijďte pozítří a nebo si dojeďte na jinou polikliniku." Vzala pacienta který přišel po mě,žádný akutní případ (sestra se ptala v čekárně, co má za problém). Do konce pracovní doby zbývala hodina. Takovéto jednání opravdu nechápu!!!
poiuuu
Paní doktorka i sestra jsou příjemné, snaží se pomoci. Uvidím, zda léčba bude úspěšná...
JSEM VELMY SPOKOJENA,CHODIM K PANI DOKTORCE JIZ 15LET,VZDY POHODOVA,VSTRICNA A PRIJEMNA.KAZDA LECBA UKONCENA ZDAREM.NEMNENILA BYCH JI ZA JINE LEKARE.
~
Velice milá, příjemná a lidská lékařka. Velice spolehlivá v diagnózách. Léčba alespoň u mě je vždy 100%. Doporučí veškeré i přírodní metody léčby. Já bych rozhodně neměnila!
Paní doktorka je skutečný odborník, ale nemohu si pomoci, atmosféra u ní se poslední měsíce trochu pohošila. Sestra dokáže být pěkně nepříjemná, někdy má člověk pocit, co si to vlastně dovoluje přijít, neřkuli něco chtít. Je to škoda.
DM
Milá, příjemná, lidská, s upřímným zájmem o řešení problému, během vyšetření ochotna konzultovat specifika i s dalšími kolegy s jinou specializací. Komplexní přístup, vysvětlí, poradí. Příjemné překvapení. Doporučuji.
Lenka
Kdyby nebylo této lékařky, myslela bych si, že naše zdravotnictví je jedna velká katastrofa. Jí vděčím za to, že obraz lékařské péče bývá při setkání s ní v mých očích jen a jen pozitivní. Skvělá lékařka, odbornice i žena. Její chování je naprosto profesionální, neuvěřitelně lidské a vždy odcházím s pocitem, že jsem byla před chvílí v těch nejlepších rukách. Děkuji, že jsem Vás mohla poznat!
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.