Ušní, nosní, krční ambulance

Nemocniční 482, Mělník 27601

Paní doktorka mně i mým dětem už několikrát pomohla a to rychle a citlivě. Nejvíc mě překvapila, když odhalila, že moje potíže s uchem a krkem způsoboval nemocný žaludek. Při vyšetřeních je totiž pečlivá a důkladná.

• Pani doktorku uz jsem nevidel dlouho a děkuju jí moc za všechno co pro mě udělala jako jediná řekla ,že mi musí vzít krční mandle.Jinak jsem jezdil na vyšetření do Prahy a to bylo peklo hlavně to že jsem od 3 do 6 let měl skoro každech 14 dnů horečky, anginy. Po operaci jsem byl nemocnej tak jednou za dva roky.

• Díky paní doktorce se moji dnes již dospělí synové přes opakované bolestivé záněty v krku, mandlí, uší atd. zbavili snížené imunity, která za většinou onemocnění zřejmě byla. Díky ráznosti a otevřenosti paní doktorky a ochotě zkusit i nové, v té době ne zrovna populární postupy jsem po dvou letech mohla říci, že kluci jsou zcela zdraví. Vřele všem doporučuji. Dnes chodíme k p. doktorce celá rodina a nikdy se nám nestalo, že bychom nebyli ochotně ošetřeni, nebo měli jen pocit že obtěžujeme (což nebývá tak často zvykem v našich zdravotnických zařízeních).

• doktorka s velkým odborným záběrem,pomáhá dětem i dospělým,doporučuji

Ať už jsem měla kdykoliv sebevětší problém, byla schopná na něj přijít a vyřešit. A jako jedna z minima doktorů na Mělníku, když něco řekne tak je to pravda a potvrdí vám to třeba i doktoři v Praze.

•  •  •

S touto paní doktorkou mám jen samé dobré zkušenosti - a že jsem se tam s dětmi nachodila... Všem jí mohu jen doporučit. Je to taková paní doktorka Páleníková - rázná a výborná.

Velice příjemná a šikovná paní doktorka. S našimi dětmi měla vždycky trpělivost. Dceři píchla ucho tak, že o tom ani nevěděla....opravdu mohu doporučit.

• G

umí to s dětmi a má zkušenost.mohu doporučit.

paní doktorka se vyznačuje velkou empatií , je vždy ochotná a navíc i kolegiální , doporučuji všem, škoda, že jen na internetu, neboť většina pacientů na internetu nekomunikuje. Jana