MUDr. Ludmila Frajtová

Pediatr · Více

Kroměříž 1 adresa

Praktická lékařka pro děti a dorost

Tovačovského 437, Kroměříž 76701

• V

byla nejlepší..pro mě udělala první poslední..hned jak mi mamka volala,že paní doktorka umřela,jako by se mnou otřásla celá zem..byla jsem v šoku,třepaly se mi nohy..krásný člověk..

• velmi dobrá

• pan doktor je prijemny a hodny k nasim detem a vzdy ochotne poradi.myslim si ze je dobrym nastupcem pani doktorky kterou jsme meli radi a nechapu tu maminku ktera ho spini.jsou urciti lidi kterym se nezavdecime a musi nas pospinit.jak jsem psala pan doktor je dobry a ochotny pediatr

• pan doktor je velmi laskavy a vzdy ochotne poradi nase deti k nemu chodi radi.myslim ze bude dobrym nastupcem pani doktorky kterou jsme meli vsichni radi

• Paní dr Frajtová byla skutečně velice dobrá doktorka,naše dcerka na sebe při prohlídkách nedala ani sáhnout,po několika kontrolách bylo vše v pořádku,uměla si ji získat.Měli jsme ji moc rádi a při každé návštěvě její ordinace vždy vzpomeneme.
    Tento týden jsme navštívili ordinaci,pan doktor byl velice příjemný a snažil se.Malá byla ale opět ve stavu,kdy na sebe nedala moc sáhnout a nekomunikovala.Chce to zase čas....
    večerkovic z kroměříže

• Chtěla bych jen říct,že docela nechápu ty matky,které mne odsoudily jen skrz to,že s panem doktorem nemám tak vynikající zkušenosti jako ty ostatní.Píšete že semnou nesouhlasíte ale přitom vůbec jste nezažili to co já.Ani jste u toho nebyli co všechno mi říkal.Jak jsem už jednou napsala,neudělal žádné vyšetření a prohlašoval že je podvyživený.A pokud si byl jistý že je podvyživený tak ho měl poslat na celkové vyšetření a pak mohl prohlásit to co prohlašoval.A taky až po celém vyšetření ho měl naočkovat.A ne prohlásit že je podvyživený,naočkovat a ještě mi říct že byl měl za 5 dní přibrat 300g.Což je pěkná blbost.Jestli sním jste ostatní matky spokojené tak vám přeji jen to nejlepší a myslím to vážně.Já jsem od pana dokotra odešla k jiné doktorce a jsem taky spokojená.Tak mne nesuďte za to čím jsem si s panem doktorem prošla.

• Já za sebe i manžela můžeme říct, že se synem chodíme k panu doktorovi a nikdy jsme žádné problémy s ním neměli. Je velmi příjemný, jak on, tak i sestřička. Je opravdu znalý a poradil co a jak. Mám první dítě, ale tento pan doktor informovaný o novinkách a s dětmi si rozumí. Já ho mohu jen doporučit.

• Tady je matka,která na pana doktora nemá žádné kladné slovo a ani lidi v mém okolí.Doktor,který prohlásí,že ja dítě podvyživené a to soudí jen podle toho jak vypadá a neudělá ani žádné vyšetření nic a furt prohlašuje že je dítě podvyživené a i přesto ho naočkuje tak nemá s doktořinou nic společného.Když klučinu vidělo víc doktorů tak pana doktora nechápali jak může něco takového říct a neudělat žádné vyšetření.

• Já jsem byla s dětma u nového lékaře jednou a mám z něj dobrý pocit. K dětem byl milý, léčil je myslím dobře a dobře poradil. Ani se jim z ordinace nechtělo. Myslím že je to dobrý nástupce.JEn jsem zapoměla jak se pan dr. jmenuje?

• měla jsem paní doktorku ráda, přesto si myslím, že pan doktor je plnohodnotným
    nástupcem.Doufám, že každé další setkání bude ve stejně příjemném duchu ,jako první konzultace.Ocenuji jeho prof.přístup.