Smetanova 1390, Ústí nad Orlicí 562 01
Labská kotlina I/1220, Hradec Králové 500 02
Andrea
Zdravím, chystám se na zvětšení prsou v květnu. Chci se optat, zda vadí když beru antikoncepci a mám mít max 10 dní starý výsledky, počítá se to od vyšetření nebo od těch výsledků. Poraďte kdo to má za sebou . Děkuju A
Velmi schopný,umí pohovořit o problému,vysvětlit zákrok.Výborný výsledek.
Byla jsem operována v Sanusu Hradec Králové,pan Primář Pintér je skvělý člověk,milý,pozorný,vše vysvětlí a hlavně má šikovné ruce.Ostatně i další personál jeho oddělění,kde jsem pobývala byl milý a ochotný.Hlavně oceňuji lidský přístup.Všem doporučuji Královéhradecký Sanus. Poul
Denča
Je to odborník na svém místě, milý, šikovný, klidný. Provedl mi 2 plastiky po velkém mateřském znaménku v Ústí nad Orlicí. Nikdo s tím nechtěl mít nic společného, strašili mě že mi budou muset vzít kůži jinde aby to mohli dát do kupy, ale on jediný z mnoha byl ochotný, provedl sice 2 operace po půl roce za sebou, ale výsledek je nad očekávání dobrý. Pouze jizva dlouhá 12 cm, úzká, pěkná, kůži nikde nebral a nemám jelito 10x10 cm jak mě strašili. Už je to přes 10 let, ale myslím, že pan Doktor je pořád stejně dobrý
JD
pan doktor má proč, si být jistý sám sebou. je to vynikají odborník a k pacientovi se chová pozorně, mile, skromně. Holt člověk je živý tvor, není auto a někdy je těžko opravitelný. Já mám v pana doktora plnou důvěru, provedl na mě a mojí matce 3 úspěšné operační zásahy.
Váš účet byl odstraněn
je to primář v SANUSu - jezdili jsme k němu do druhé ordinace vˇ´Ustí nad orlicí - úžasný přístup, trpělivost, na syna působil velice skvěle