Ordinace

Plzeňská 399, Rokycany 33701

• I

MVDr Uzel...co říct...doporučuji každému kdo má rád zvířata...tenhle pan doktor pro svoji práci žije...kéž by bylo víc takových.

• R

Podcenil vážnou nemoc u našeho psa. Za minutu dvanáct nám ho zachránili jinde. Raději už ne. Navíc hrozné chování arogantní pana doktora plus i sestry.

• A

Pan doktor je možná objetavý, jak tu někdo píše, ale jeho léčebné metody zaostávají. Banální zákrok, odstranění zubního kamene a následně několika měsíční, pořád stejná a neefektivní léčba.
    Vše skončilo a moje, před zákrokem, zdravá a poměrně mladá,
    fenecka zemřela.

• I

Nevím o nikom lepším. Máme nej veterináře. Jsem ráda, že k němu do ordinace s našim pejskem Maxíkem chodíme. Děkuju.

• Ordinace Jiný  •

• Dr.Uzel je PAN veterinář !!!!!! Ochotně měl přijal do ordinace,ačkoliv bylo kolem osmé hod. večer.Vždy přesně určí diagnozu,je vstřícný a ochotný.Prostě jsou vidět léta praxe.Myslím,že je nejlepší veterinář v rokycanském okrese.

• Ordinace 3LETÝ KOCOUR-MĚL "SKALPOVANOU" ČÁST ZADNÍ PACIČKY,BYLY VIDĚT JEN SVALY  •

• Všem vřele p.doktora doporučuji. I přes svoji vytíženost nám vždy v ošetření našich mazlíčků vyšel vstříc.
    Rozhodně je to ODBORNÍK na svém místě.