MUDr. Lucia Polačiková

Hodonín 1 adresa

Gynekologická ambulance, Nemocncie TGM Hodonín

Purkyňova 11, Hodonín

• A

Paní doktorka opravdu není nikterak ukecaná, drží si trochu odstup... Já osobně mám velice ráda, když jsem "součástí" procesu a od bývalého doktora jsem byla zvyklá, že mi byl vysvětlován každý jeho krok postupu při vyšetření. Zdá se, že paní doktorka vycítila tuto mou potřebu a hned jakmile si rovzpomene na prohlídce, koho to vyšetřuje, tak mi vše ochotně a důkladně začne vysvětlovat. Pro mě ideální. Podtrženo sečteno - ochotná, vstřícná, vždy si našla čas co nejdříve a dalším plusem je pěkná ordinace se vším potřebným vybavením.

• Gynekologická ambulance, Nemocncie TGM Hodonín Jiný  •

Pani doktorka je vždy otrávená, nepříjemná, nic vám nevysvětlí, věci, které by vám měla říct sama na ty se musíte neustále dokola vyptávat. Když mi řekla po telefonu diagnózu a já se jí ptala, co to pro mě tedy bude znamenat, zasmála se a odpovídala mi ironicky. Nechápu, proč takový lidé, dělají takovou práci!

• jiné místo těhotenství  •

• X

K paní doktorce chodím sice do Strážnice, ale její pacient jsem byla také na oddělení nemocnice. Jsem s ní velmi spokojená. Již pár let se mnou trpělivě pátrá po příčinách mých obtíží. Jsem opravdu ráda, že jsem po letech našla příjemnou doktorku.

jsem s ní velmi spokojená

• Dnes jsem u paní doktorky byla poprvé (po přestupu od jinéno gynekologa). Musím říct, že její přístup se mi líbí. Myslím, že je odbornice, má přehled...Jen škoda, že nemá vlastní ordinaci i v Hodoníně, ale až ve Strážnici. Jsem spokojená, rozhodně patří mezi ty lepší tady.

• Během pár let jsem vyzkoušela několik gynekologů ale paní doktorka mě mile překvapila.. zrovna u ní řeším určité potíže a jsem s jejím přístupem spokojená. Je to opravdu profesionál a to jak v ambulanci tak ve zdravotnickém zařízení.

• milá, vždy mi vše vysvětlí, poradí. opravdu si nemůžu na nic stěžovat

• pani doktorka je dobra pro mlade pacientky, ktere si jdou pro antikoncepci. Jinak nejake zdravotni problemy podle me prilis lecit neumi. Mela jsem nejake problemy a jeji reakci bylo, ze muj pritel je abnormalne vyvinuty, tak proto ty problemy :-/ Pak jsem presla k jinemu doktorovi a bylo to jak nebe a dudy. Uz pri pravidelne kontrole je videt uplne jiny pristup.

• jsem s paní doktorkou velmi spokojená! doporučuji!

• Příjemná, vstřícná a rozhodně své práci rozumí. Mně moc pomohla.