MUDr. Luboš Wágner

Fyzioterapeut Více

České Budějovice 1 adresa

Poliklinika Medipont s.r.o.- EUROCLINICUM a.s.

Matice školské 1786/17, České Budějovice 370 01

• N

N.K

Prijemny,kvalitni a mily doktor.Pomohl mi od bolesti zad,ramena.Jsem rada,ze jsem sla pro pomoc prave k nemu.

• Poliklinika Medipont s.r.o.- EUROCLINICUM a.s. Jiný  •

• S

sonafaldynova

Pan doktor je skvely odbornik ochotny vstricny a jsem s nim velmi spokojena. Navstevuji jej s bolesti bederni patere a jeho snaha mi pomoci je k nezaplaceni. Proto mu i touto cestou moc dekuji.

• Poliklinika Medipont s.r.o.- EUROCLINICUM a.s. Bolesti zad  •

• Dáda Novotná

U pana doktora jsem byla několikrát a mohu jen chválit. Milý, sympatický, profesionální. Vždy mi pomohl, odblokoval páteř. Jediné mínus je dlouhé čekání. Čekárnu má téměř vždy plnou což je pochopitelné, jelikož jde o nejlepšího fyzioterapeuta na poliklinice Medipont.

• Poliklinika Medipont s.r.o.- EUROCLINICUM a.s. Bolest krční páteře, zánět v ramenech  •

md

Velice sympatický a milý doktor. Pomohl mi od bolesti zad a dokázal mi poradit. Jsem ráda, že jsem šla pro pomoc právě k němu.

• E

Eva

Z toho co čtu je mi smutno. Když se chválí tak na jednu řádku, když se kritizuje, tak člověk není líný se rozepsat. Má osobní zkušenost s panem doktorem Wágnerem je ryze pozitivní i když už pár let stará. Pomohl mé dcerce a jeho zájem o malého pacienta myslím přesáhl rámec jeho povinností. Ke konzultaci přizval dětského ortopéda a celou situaci sledoval až do zdárné operace dcerky. Upozorňuji případné čtenáře, že jsme nebyli žádní "prominentní kámoši". Já sama jsem MUDr. Wágnera navštívila několikrát s rozhozenou krční páteří a vždycky mně poskládal dohromady :-). Je mi s podivem, že by se s léty jeho přístup k pacientům tak změnil. Tady jsou na místě asi slova jednoho z pacientů, a to, že naštěstí si můžeme vybrat. Já vybráno mám.

• Pacient

naprostá spokojenost od A do Z

M.K.

Velmi kvalitní, přijemný doktor. MK

Jana K.

skvělý odborník, spokojena já i celá rodina, J.K.

Milan

Chodím k panu doktorovi už dlouho a pokaždé mi pomůže. Má zlaté ruce. Díky němu nemusím brát prášky na bolest.

• Pacient

také nedoporučuji