Ordinace

Frýdlant

• S

Jsem dlouhodobá pacientka paní MUDr.Lenky Strnadové,která si velice vážím nejenom jako špičkovové lékařky ale také výborného člověka.Byla jsem hospitalizována ve třech psychiatrických ústavech a setkala se s mnoha psychiatry,kteří nejenom mě ale i ostatní pacienty brali spíše jako kus chodící po chodbách a kouřící v kuřárně.Proto děkuji Bohu za špičkové odborníky ve svém oboru jako je právě paní doktorka Strnadová.Její obětavý přístup a porozumění pancientům je skutečně úžasný.Jsem přesvědčena,že pro paní doktorku a nesmím opomenout také bezvadnou sestřičku tato činnost není jenom velmi vyčerpávající práce ale hlavně posláním.Škoda jen,že takovýchto lékařů není více.

• Je to nejlepší doktorka,kterou jsem za svůj již poměrně dlouhý život potkala.Ona léčí nejen léky,ale i svým ryzím přístupem k lidem.Rozumí své profesi.Mojí mamince prodlužuje život a zkvalitňuje strastiplné stáří,jak je to jen možné. Spolu s příjemnou a usměvavou sestřičkou vytváří pro každého pacienta kvalitní péči.Vděčně za každé setkání s paní Mudr Strnadovou,ji vřele doporučuji každému,kdo potřebuje zahojit duši.

• Paní doktorka je dobrá na lehčí druhy duševních nemocí. Syn se léčil u paní doktorky se závažnějším onemocněním. Stav se nelepšil. Přešli jsme k jinému lékaři,změnil léky a zdravotní stav syna se zlepšil.

Super záchrana života co víc dodat díky

K paní doktorce chodím už několik let. Má vynikající přístup k pacientovi, je velice milá a dokáže porozumět a pomoct. Vřele doporučuji.

Doporučuji